• Offerte op maat
  • Drukproef ter controle
  • Gratis sample*
0
Ma - Vrij tot 21:00
0478 - 557 300

Geen Verrassingen

Van Heijster: de persoonlijkheid achter het relatiegeschenk

 

Bij Van Heijster komt u niet voor verrassingen te staan. Wij bieden u de laagste prijsgarantie, vrijblijvend advies en zekerheid vooraf. Niet alleen kunt u een gratis sample* en een vrijblijvende offerte aanvragen, u kunt nu ook geheel vrijblijvend een gratis digitale drukproef aanvragen!

Groen vinkjeLaagste prijsgarantie

Ziet u een identiek relatiegeschenk elders voor een lagere prijs? Één telefoontje naar onze klantenservice en wij passen de prijs direct aan. Zo loopt u nooit het risico dat u te veel betaalt!

Groen vinkjeMeer dan 650 beoordelingen

Bekijk direct de ruim 650 meningen van onze klanten. Zo weet u precies wat de ervaringen van onze klanten zijn.

Groen vinkjeGratis drukproef vooraf

U kunt nu geheel vrijblijvend een gratis digitale drukproef aanvragen van een artikel. Met een digitale drukproef kunt u vooraf testen hoe uw logo of andere opdruk eruit komt te zien op verschillende relatiegeschenken. Na uw aanvraag ontvangt u binnen 24 uur (tijdens werkdagen) uw digitale drukproef als pdf-bestand per e-mail.

Groen vinkjeCertificering

Onze relatiegeschenken voldoen aan de Europese wet- en regelgeving.

Groen vinkjeVrijblijvend advies

Bij Van Heijster geven wij u graag een vrijblijvend advies op maat. Neem direct contact op met onze klantenservice of bezoek onze showroom.

Groen vinkjeOfferte op maat

U kunt direct online een vrijblijvende offerte aanvragen. Wij zullen telefonisch contact met u opnemen en u voorzien van een offerte op maat.

Groen vinkjeGratis sample*

Wij sturen u gratis een sample tot een goederenbedrag van € 5,-. De aanvragen met een goederenbedrag hoger dan € 5,- kunnen in overleg gecrediteerd worden wanneer wij uw bestelling mogen ontvangen. Alleen textiel artikelen worden altijd doorberekend en kunnen niet retour gestuurd worden. *Meer informatie

Groen vinkjeLogo opmaak service

Voldoet uw logo niet aan de richtlijnen voor aanleveren? Geen probleem. Wij maken uw logo gratis na.

back to top
Sluiten

Garanties

Geen verrassingen

Contact