Paasgeschenken bedrukken

Pasen is een perfecte gelegenheid om jouw relaties te verrassen met een zoet geschenk. Van paaseieren tot paashazen. Hier vind je het allemaal!

Dit is een speciaal assortiment, voor alle paasartikelen geldt op=op!

Sorteer op

1 product

Gerecycled Evie Paashuisje
Vanaf
10,39
Tijdelijk niet beschikbaar

Voor ieder wat wils

Het aanbod voor paasgeschenken is heel divers, maar bestaat voor een heel groot deel uit chocolade. Niet heel verrassend volgens ons. Want wat is Pasen nou zonder de overheerlijke paaseieren? Dat maakt het ook een perfect geschenk om weg te geven tijdens deze periode. Je kan kiezen voor paaseieren in een leuk eierdoosje of kies juist voor een transparant blokzakje. Voor iedereen is er een passend geschenk te vinden. Allen hebben één ding gemeen. Ze zullen gegarandeerd een glimlach op het gezicht van je relaties toveren!

Laat je paasgeschenken met logo of tekst bedrukken

Een paasgeschenk wordt pas echt persoonlijk wanneer je deze laat bedrukken. Qua opdrukmogelijkheden kan je bij de paasgeschenken alle kanten op. Kies bijvoorbeeld voor een bedrukking van je logo in je eigen PMS kleuren. Je paasgeschenk wordt hiermee een professioneel verlengstuk van je merk en dat komt je naamsbekendheid zeker ten goede. Daarnaast is het bij een aantal cadeaus ook mogelijk om te kiezen voor een full colour opdruk. Hiermee is het zelfs mogelijk om een afbeelding of foto op je paasgeschenk te laten drukken. Dit zorgt zeker voor een grote dosis aan vrolijkheid!

Wij helpen je graag het beste paasgeschenk te vinden

Heb je jouw perfecte paasgeschenk gevonden? Dan kan je deze heel eenvoudig via de webshop bestellen. Je kunt op je eigen gemak al je wensen aangeven. Denk bijvoorbeeld aan je bedrukkingswensen en aflevering. Ben je er toch nog niet helemaal uit? Dat is geen probleem. Wij staan voor je klaar. Neem contact met ons op voor een persoonlijk advies op maat.