Agenda's & Kalenders

Agenda’s en kalenders 2019 verslaan de digitalisering. Ondanks de steeds vaker gebruikte online agenda’s en smartphones blijven zowel de papieren agenda als de wand- en bureaukalender populaire geschenken. Hiermee komen uw relaties nooit met een lege batterij of zonder bereik te zitten! Een kalender kunt u bovendien ook als versiering aan de muur hangen, of op het bureau plaatsen. In ons assortiment vindt u onder andere gemakkelijke zakagenda's en kantoorkalenders met een groot drukvlak. Bedruk de agenda’s en kalenders met logo en/of tekst.

(35 artikelen gevonden)

Pagina's

Kies uit een ruim assortiment agenda’s en kalenders

In het assortiment agenda’s vindt u diverse zakagenda’s en bureauagenda’s. U kunt kiezen uit een uitgebreide agenda met landkaartjes of een simpele agenda met een opvallend design, zoals de zakagenda Wire-O. Verder vindt u in het assortiment verzenddozen die u kunt bijbestellen. U relaties zullen verrast zijn met zo’n uniek relatiegeschenk verpakt in een doosje. Uiteraard kunnen de zakagenda’s en bureauagenda’s bedrukt worden met uw logo en/of tekst en bent u verzekerd van een origineel geschenk.

In het assortiment kalenders vindt u diverse wandkalenders en bureaukalenders. Kies uit een leuke driemaandskalender met een groot drukvlak of een praktische bureaukalender dat past op ieders bureau. Verder vindt u in het assortiment kalenders ook adventskalenders en omlegweekkalenders, die in full colour te bedrukken zijn. Voor iedere ruimte, doelgroep en branche vindt u een kalender die zorgt voor tastbaar meer bereik.

Uw agenda of kalender met opdruk binnen 1 minuut besteld

Wilt u uw relaties en personeel verrassen met een unieke agenda of kalender met bedrukking? U kunt uw agenda of kalender direct online bestellen. Tijdens het bestelproces kunt u al uw wensen doorgeven. Denk bijvoorbeeld aan kleur, aantal en bedrukking. Voor een persoonlijk advies op maat kunt u contact opnemen met één van onze medewerkers. Zij kunnen u tevens een offerte of sample van het product opsturen. Zo weet u zeker dat de agenda of kalender precies aansluit bij uw behoeften.