0
maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:30 uur
0478 - 557 300

Balmain pennen

Balmain, het bekende Franse modehuis dat actief is in high fashion houdt zich niet alleen met mode bezig. Ook pennen behoren tot het assortiment van Balmain. De pennen van Balmain hebben een chique uitstraling en zijn daarom een perfect zakelijk geschenk.

Luxe pennen: Balmain pennen

Pennen van Balmain zijn luxe pennen en stralen klasse uit, waardoor ze een ideaal geschenk zijn. Een Balmain pen is een mooi geschenk voor jubilarissen, afgestudeerde studenten of werknemers die met pensioen gaan. Door de uitstraling van deze pen kan die makkelijk worden gebruikt is zakelijke bijeenkomsten en vergaderingen.   

Balmain pennen met logo

Naast de chique uitstraling van Balmain pennen kunt u het totaal beeld nog een extra finishing touch geven met een mooie gravering. Geef een persoonlijk geschenk aan uw relaties door de naam in de balmain pen te laten graveren. Of kies er voor om de pennen te laten graveren met uw bedrijfsnaam. 

Andere Balmain producten

Naast Balmain pennen hebben wij ook nog andere producten van Balmain, zoals paraplu’s. Ook van deze producten kunt u een bepaalde klasse en chique uitstraling verwachten. Deze artikelen kunnen bovendien ook worden bedrukt met uw logo of bedrijfsnaam. 

Terug naar boven