0
maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:30 uur
0478 - 557 300

Balpennen met logo

Met logo bedrukte balpennen raken simpelweg niet uit de mode. De balpen met logo is de ideale promotiepen: goedkoop én effectief. Je kunt kiezen uit allerlei te bedrukken balpennen, van luxe balpennen met logo tot kleurrijke en opvallende bedrukte balpennen. En alles in de herkenbare huisstijl van jouw bedrijf.

Kies uit een breed assortiment te bedrukken balpennen

Al jarenlang laten bedrijven met succes schrijfwaren bedrukken als weggever. Deze praktische relatiegeschenken met logo zijn heel breed inzetbaar en met een uitzonderlijk grote collectie aan te bedrukken balpennen zit er zeker een balpen voor jouw business tussen. Welke balpen met logo geschikt is voor jouw bedrijf hangt af van het weggeefmoment, de te bereiken doelgroep en het doel waarmee je balpennen bedrukt. Een voorbeeld: thematische pennen met logo lenen zich goed voor weggeefmomenten zoals beurzen en festivals, kunnen gebruikt worden om kinderen als doelgroep te benaderen en de balpennen met logo zijn opvallend waardoor je naamsbekendheid snel vergroot wordt.

Balpennen bedrukken met logo als promotiemiddel

Wanneer je doel is om zoveel mogelijk mensen te bereiken met de bedrukte balpennen wil je grote hoeveelheden goedkope balpennen bedrukken. Je kunt dan 500 stuks balpennen bedrukken vanaf 13 cent per balpen met logo, of zelfs 1000 balpennen bedrukken met logo voor minder dan 5 cent per stuk. Door zo veel mogelijk balpennen met logo bedrukt weg te geven doe je aan effectieve lead generatie en hier kan zomaar een conversie tussen zitten. Je kunt ook balpennen bedrukken met je contactgegevens zodat mensen via de promotiepen je website bezoeken.
Tip: je kunt goedkope pennen met logo meesturen met correspondentie, als meenemers op kantoor zetten of aan restaurants, hotels, scholen en winkels schenken.

Laat balpennen bedrukken voor je medewerkers

Een slimme manier om personeel aan je bedrijf te koppelen is door met logo bedrukte balpennen intern weg te geven. Dit kan in combinatie met bedrukte notitieblokken, agenda’s en koffiemokken maar een balpen bedrukt met logo doet op zichzelf al veel voor de saamhorigheid. Wanneer medewerkers met balpennen met logo schrijven voelen ze zich verbonden aan je onderneming en dit komt hun inzet zeker te goede. Wil je balpennen bedrukken voor prominente zakenrelaties? Laat dan luxe balpennen bedrukken met logo, bijvoorbeeld stijlvolle Waterman pennen met logo.

Je kunt online balpennen bedrukken

Wanneer je een keuze hebt kunnen maken tussen de te bedrukken balpennen geef je tijdens het onlinebestelproces precies aan hoe je je logo bedrukt op balpennen wilt hebben, in welke kleuren en hoeveel balpennen met logo je wilt ontvangen. Uiteraard kun je de balpennen bedrukken met elke tekst naar wens. Na afronding van de bestelling sturen wij je een digitale proefdruk op zodat je exact ziet hoe de balpennen met opdruk eruit komen te zien. Tot die tijd zit je nog nergens aan vast, wij beginnen pas met balpennen bedrukken als je akkoord geeft. 

Heb je vragen over de opdrukmogelijkheden of een bepaalde soort te bedrukken balpen? Neem contact op met ons team.

 

Terug naar boven