0
maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:30 uur
0478 - 557 300

Bedruk een agenda of kalender voor 2017

Agendas Kalenders 2015 bedrukken

Een heel jaar onder de aandacht met bedrukte agenda's en kalenders!

Bent u op zoek naar een agenda of kalender voor 2017? Kies dan uit ons uitgebreide assortiment agenda's en kalenders. Deze twee geschenken passen bij elk bedrijf. Denk bijvoorbeeld aan een wandkalender, bureaukalender, zakagenda of een adventskalender voor de feestdagen. Deze kunt u laten bedrukken met uw eigen naam, logo en/of persoonlijke boodschap. Zo blijft u het gehele jaar onder de aandacht bij uw medewerkers en relaties.

Verras uw relaties met bedrukte agenda’s en kalenders

Bedrukte agenda’s en bedrukte kalanders zijn veelgebruikte artikelen op kantoor. Onder andere om deze reden zijn dit uitstekende geschenken om te geven aan personeel, zakenpartners, (potentiële) klanten en belangrijke relaties. Ieder van hun gebruikt wel een agenda en/of kalender. Zowel op kantoor als thuis. Doordat ieder van deze groep de artikelen gebruikt, is het perfect om weg te geven. Bijvoorbeeld bij de start van een nieuw jaar of tijdens een evenement die aan het begin of eind van het jaar plaatsvindt. Zo zorgt u voor een passend geschenk waarvan iedereen gebruik maakt.

Personaliseer agenda’s en kalenders voor het jaar 2017

Zorg ervoor dat uw agenda of kalender goed opvalt. Dit omdat het waarschijnlijk door meerdere mensen wordt gezien dan alleen de ontvanger. Het laten opvallen doe u door een mooie opdruk te plaatsen. Denk hierbij aan uw bedrijfsnaam, logo of slogan. Ook kunt u ervoor kiezen om de naam van de ontvanger erop te laten drukken. Dit zorgt voor een persoonlijk geschenk waardoor de ontvanger zich bijzonder zal voelen. Daarnaast zal de ontvanger het geschenk niet zomaar wegdoen en het eerder gebruiken.

Stel een zakelijk pakket samen

Wil u graag meer dan alleen een bedrukte agenda of bedrukte kalender? Denk dan aan het geven een origineel zakelijk pakket. Speciaal voor alle belangrijke relaties. Bij zo’n zakelijke geefpakket kunt u denken aan het samenvoegen van artikelen als luxe pennen, wijnsets, bureauartikelen en bedrukte gadgets. Met een samengesteld pakket laat u zien dat u de betreffende relatie bijzonder waardeert en dat zullen zij vervolgens erg appreciëren. Iets dat ten goede komt van de samenwerking en de relatie naar een hoger niveau tilt. Heeft u moeite met het kiezen van een passend en origineel relatiegeschenk? Neem dan gerust contact met ons op. Wij hebben al jarenlang ervaring op het gebied van diverse bedrijven en daarbij passende geschenken. Wij helpen u hiermee dan ook graag verder! 

Terug naar boven