0
maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:30 uur
0478 - 557 300

Laat uw bidons bedrukken met uw logo voor meer bereik!

De afgelopen jaren zijn fitnesscentra als paddenstoelen uit de grond geschoten. Steeds minder mensen doen aan een teamsport en steeds meer mensen zoeken de sportschool op. Individueel sporten wanneer het men zelf uitkomt neemt toe aan populariteit. Daarnaast is het aanbod qua groepslessen, zoals bodypump en Zumba, harder dan ooit gegroeid. Kortom; de ideale tijd om uw personeel of klanten bidons cadeau te doen

Geef uw personeel en klanten een bedrukte bidon cadeau

Heeft u een actief personeelsuitje en wilt u uw werknemers verassen met een leuk geschenk? Geef ze dan een bidon cadeau. Het gebruiken van een bidon is handig omdat u deze kunt afsluiten, het water langer koud houdt en het is duurzaam. Plastic flessen zijn namelijk niet meer nodig. Ook als er niks actiefs op het programma staat, is het leuk om uw personeel een bidon te geven. Tijdens de reguliere werkzaamheden is het immers belangrijk om genoeg water te drinken. 

Bidon met bedrukking voor iedere gelegenheid

Bidons zijn uitermate geschikt als promotiemateriaal voor leuke winacties of als giveaways op beurzen, sporttoernooien en andere evenementen. Heeft u een evenement georganiseerd met klanten? Voorzie iedere klant van een bidon in de kleur van uw bedrijf en u vergroot de herkenbaarheid en naamsbekendheid! Hebben uw klanten u geholpen als sponsor voor bijvoorbeeld de Alpe d’huZes of Ride for the Roses? Ook dan is het leuk om uw klanten te bedanken met een bidon. Laat de bidons bedrukken met uw logo, uw bedrijfsnaam of ander persoonlijk bericht en u laat een blijvende indruk achter. Zo weten uw klanten ook na een evenement nog van wie ze die leuke bidon hebben gekregen!

Dopper bedrukken: Leuk om te geven

De Dopper drinkfles is een perfect relatiegeschenk om te geven. Deze drinkfles is duurzaam en heeft een unieke uitstraling. De dopper is een drinkfles en beker in één en wordt klimaatneutraal gemaakt in Nederland. Leuk weetje; per verkochte Dopper gaat 5% naar projecten voor het aanleggen van waterpompen en sanitaire voorzieningen in Nepal. Ook de Dopper valt te bedrukken met uw logo, bedrijfsnaam of een andere reclame. De bedrukking zorgt voor die persoonlijke noot waar uw klanten blij van worden

Bidons bedrukken doe je makkelijk en snel online

Bedrukte bidons zijn al te bestellen vanaf een oplage van 100 stuks en vrijwel alle bidons zijn leverbaar in verschillende kleuren. U bestelt eenvoudig online en kunt zelf de producten, de hoeveelheid, de kleur en de opdruk bepalen. Indien u alles naar wens heeft ingevuld, kunt u uw bestelling plaatsen. U ontvangt allereerst een digitale proefdruk. Zo ziet u van tevoren hoe de bidons, inclusief opdruk, eruit komen te zien. Tevens is het mogelijk om eerst een sample te ontvangen, zodat u het product fysiek kan beoordelen. Na uw goedkeuring wordt de productie van uw bestelling in werking gezet. Heeft u nog vragen of hulp nodig bij het bestellen van uw bedrukte bidons? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder!

(16 artikelen gevonden)

Pagina's

Terug naar boven