0
Ma - Vrij tot 21:00
0478 - 557 300

Carnavalsartikelen met uw logo

Carnaval artikelen Heijster relatiegeschenken Venray

De Van Heijster carnavalshop is geopend!

Bent u op zoek naar leuke carnaval relatiegeschenken voor het carnaval 2019? Dan bent u hier op het juiste adres! Met deze geschenken maakt u van ieder carnavalsfeest en elke optocht een groot feest. Naast de snoepjes die vaak uitgedeeld worden, hebben we ook andere leuke ideeën voor carnaval zoals de handklapper, de toeter, kleurrijke waaiers en party zonnebrillen. Uiteraard allemaal te bedrukken met logo of tekst in uw eigen carnavalskleuren. Luister de pronkzitting, receptie en/of boerenbruiloft op met uw eigen unieke bedrukte artikelen. Of eer Prins Carnaval door zijn gezicht en titel te bedrukken op typische artikelen zoals openers, aanstekers en onderzetters.

Met de bestelling van Van Heijster binnen, kan het carnaval pas echt beginnen! 

Top 5 Carnaval Tips

Bent u als bedrijf of carnavalsvereniging op zoek naar iets speciaals dit jaar? Laat het logo en/of de spreuk van uw vereniging dan op een carnavalsartikel drukken.
Voor u hebben we de 5 beste carnavalsideeën op een rij gezet: onze top 5 carnaval tips voor 2019:

  1. Alcoholtester. Carnaval staat bekend om gezelligheid en een drankje drinken. Deel deze alcoholtester uit aan uw publiek. Een leuk geschenk met een knipoog, dat kunnen carnavalsvierders best waarderen. 
  2. Polo. Wilt u als carnavalvereniging dat uw leden een uitstraling hebben? Laat dan polo's bedrukken met het logo van uw vereniging. Ideaal: ook in dames- en kindervariant beschikbaar. 
  3. Warmtepad. Tijdens carnaval kan het best koud buiten zijn. Warm de kijkers van de carnavalsoptocht lekker op door warmtepads met uw logo uit te delen. Ze zullen u dankbaar zijn. 
  4. Lippenbalsem met pepermunt. Snoep is een veelvuldig uitgedeeld item tijdens carnaval. Naast pepermuntjes zit er ook lippenbalsem in dit potje. 
  5. Aansteker met flesopener. Een klassieker, leverbaar in zes kleuren. Een zeer betaalbare keuze die snel geleverd kan worden!
back to top