• Offerte op maat
  • Drukproef ter controle
  • Gratis sample*
0
Ma - Vrij tot 21:00
0478 - 557 300

Carnavalsartikelen met uw logo

Carnaval artikelen Heijster relatiegeschenken Venray

De Van Heijster carnavalshop is geopend!

Bent u op zoek naar leuke carnaval relatiegeschenken voor het carnaval 2017? Dan bent u hier op het juiste adres! Met deze geschenken maakt u van ieder carnavalsfeest en elke optocht een groot feest. Naast de snoepjes die vaak uitgedeeld worden, hebben we ook andere leuke ideeën voor carnaval zoals de handklapper, de toeter, kleurrijke waaiers en party zonnebrillen. Uiteraard allemaal te bedrukken met logo of tekst in uw eigen carnavalskleuren. Luister de pronkzitting, receptie en/of boerenbruiloft op met uw eigen unieke bedrukte artikelen. Of eer Prins Carnaval door zijn gezicht en titel te bedrukken op typische artikelen zoals openers, aanstekers en onderzetters.

Top 5 Carnaval Tips

Bent u als bedrijf of carnavalsvereniging op zoek naar iets speciaals dit jaar? Laat het logo en/of de spreuk van uw vereniging dan op een carnavalsartikel drukken.
Voor u hebben we de 5 beste carnavalsideeën op een rij gezet: onze top 5 carnaval tips voor 2017:

  1. Handklapper. Dé tip voor carnaval 2017: laat uw (carnavals)logo bedrukken op een kleurrijke handklapper. Met bedrukte handklappers komt uw logo tijdens het carnaval overal onder de aandacht! Liever onbedrukt? De klapper met bellenblaas is er al vanaf € 0,85 per stuk.
  2. Aansteker met flesopener. Een klassieker, leverbaar in zes kleuren. Een zeer betaalbare keuze die bovendien binnen 6 werkdagen geleverd kan worden!
  3. Flesopener voet. Zet je beste beentje voor! Deze koelkastmagneet met opener is een leuke weggever bij de optocht of als geschenk van een dweilorkest.
  4. Vrolijke pompon. De glitterende pompon verhoogt de feestvreugde en is een zeer betaalbaar attribuut. Al vanaf 100 stuks te bedrukken!
  5. Sleutelhanger Duim. Een betaalbare topper met een stylusdopje voor tablets en smartphones en aan de onderkant een lampje.

Met de bestelling van Van Heijster binnen, kan het carnaval pas echt beginnen! 

back to top
Sluiten

Garanties

Geen verrassingen

Contact