0
maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:30 uur
0478 - 557 300

CHOOSE: the best for people & planet

Choose

Een betere en schonere wereld is niet iets wat we van de ene op de andere dag kunnen creëren. Het vraagt om grote aanpassingen in ons beleid, maar soms kunnen de kleine beetjes al heel veel helpen. Wist je bijvoorbeeld dat er wereldwijd jaarlijks 1 miljard tandpastatubes worden weggegooid en dat je met iets kleins, zoals de tandpastatabletten dit aantal kan helpen verminderen?

CHOOSE greep deze mogelijkheid aan om plastic afval drastisch te verminderen en introduceert de tandpastatabletten. Deze tabletten zijn samen met tandartsen ontwikkeld en bevatten verschillende natuurlijke oliën en fluoride. Zo bevatten ze onder andere menthol voor een frisse adem en silica voor schone en witte tanden. De tandpastatabletten zijn 100% vegan, dierproefvrij en volledig vrij van microplastic. Hierdoor is de totale impact van het product ontzettend laag.


Hoe werken de CHOOSE tandpastatabletten?

Eigenlijk heel simpel. Je haalt een tablet uit het bamboe doosje en kauwt hierop. Door te kauwen en vervolgens te poetsen ontstaat er een pasta waarmee de tanden gepoetst kunnen worden. Kies je voor een variant met tandenborstel, dan ben je er zeker van dat jouw ochtenden verantwoord beginnen!

Een bijdrage aan de DDC foundation

Wist jij dat een goed gebit niet voor iedereen vanzelfsprekend is en dat dit in sommige landen, zoals Kenia, ervoor zorgt dat kinderen een leerachterstand hebben? Ruim 28% van de Keniaanse bevolking durft niet te glimlachen uit schaamte voor hun gebit. 15% van de kinderen kan hierdoor ook niet naar school. Een probleem waar verandering in dient te komen! Daarom doneert CHOOSE 50% van hun winst aan Dutch Dental Care

Minder plastic afval

Een oceaan waar plastic in zwemt dan vis, dat willen we allemaal niet. Maar als wij doorgaan, zoals we nu doorgaan is dit wel waar we in 2050 aan moeten geloven. Gelukkig zijn er steeds meer ondernemingen die zich actief inzetten voor een betere wereld. De tandpastatabletten van CHOOSE leveren hier ook een grote bijdrage aan. Wat dacht je bijvoorbeeld aan de 1 miljard tandpastatubes die jaarlijks weggegooid worden. Daar wil jij toch ook een stokje voor steken?

 

CHOOSE giftbox

 


 

Terug naar boven