0
maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:30 uur
0478 - 557 300

Onze maatregelen in verband met de COVID-19 pandemie

Beste bezoeker,

In verband met de huidige situatie rond COVID-19 hebben wij afgelopen week maatregelen getroffen in het belang van zowel ons team als jou als klant van Van Heijster.

Bereikbaarheid van ons team
Dit betekent dat wij dankzij de moderne technologie onverminderd bereikbaar voor jou blijven, terwijl veel werk op dit moment door onze werknemers van huis uit wordt gedaan. Hier zal je echter niets van merken. Wij zijn gewoon bereikbaar op dezelfde telefoonnummers en e-mailadressen die je gewend bent.

Voorraden
Ondanks het feit dat de aanleveringen van China nog onder druk staan, beschikken we over zeer ruime voorraden waardoor wij je nog steeds uitstekend kunnen bedienen.

Bovendien hebben wij ook een ruim assortiment producten die in Europa worden geproduceerd. Ook deze producten kunnen wij gewoon leveren. Er is nog steeds voldoende keuze!

Levertijden
Op dit moment werken onze drukkerijen, weliswaar met getroffen maatregelen, volgens plan. Dus je kunt jouw relatiegeschenken nog steeds laten bedrukken.

Het kan in enkele gevallen voorkomen dat de levertijd een tot twee werkdagen langer is tijdens de COVID-19 crisis in verband met bijzondere omstandigheden. Mocht dit voor jouw bestelling het geval zijn dan nemen we uiteraard contact met je op. 

Showroom
Vanwege de COVID-19 maatregelen is onze showroom tot nader order gesloten. Je kan ons nog steeds gewoon bereiken via telefoon en e-mail. 

Wij staan voor je klaar
Van Heijster blijft ook in deze tijd de persoonlijkheid achter het relatiegeschenk. Wij staan nog steeds iedere werkdag voor je klaar om je zo goed mogelijk te helpen. Indien je vragen of opmerkingen hebt, dan kan je uiteraard altijd contact met ons opnemen.

Let goed op jezelf en anderen.

Marcel, Rik & Ivonne,
Het van Heijster Team

Terug naar boven