• Offerte op maat
  • Drukproef ter controle
  • Gratis sample*
0
Ma - Vrij tot 21:00
0478 - 557 300

Dopper bedrukken: ideaal om uw boodschap mee te verspreiden

Dopper bedrukken

De Dopper

De Dopper drinkfles is een prefect relatiegeschenk: de drinkfles is verantwoord, duurzaam en past bij iedere organisatie. De Dopper bevat niet alleen een drinkfles maar tevens een beker. De dop kan namelijk omgedraaid worden waar u vervolgens uit kan drinken. Daarnaast kan de fles eenvoudig worden bijgevuld met water en heeft het een hippe uitstraling. Het is échte musthave voor op kantoor en verkrijgbaar in diverse kleuren. De Dopper kan ook worden bedrukt, waardoor dit het ideale relatiegeschenk is. 

Wat is Dopper?

De Dopper is een drinkfles en beker ineen met een inhoud van 450 ml. De waterfles is leverbaar in zes verschillende kleuren namelijk: blauw, groen, oranje, roze, rood en wit. De afmeting van het flesje is ca. Ø 6 x 24 cm. Daarnaast is de fles vaatwasserbestendig en heeft het een lange levensduur. De waterfles is namelijk gemaakt van extra sterk kunststof en hierdoor bestand tegen vallen en stoten. De Dopper Original is al te bestellen vanaf € 5,95 per stuk. Ook kunt u kiezen voor een roestvrijstalen Dopper. Deze drinkfles is grotendeel gemaakt van roestvrijstaal en straalt hiermee luxe uit. Kortom: een perfect relatiegeschenk voor belangrijke relaties. Laat deze Dopper bedrukken met uw logo en het draagt meteen bij aan uw naamsbekendheid. 

Een verantwoord relatiegeschenk!

De Dopper is hét ideale flesje voor water. Het is een duurzaam, handig en hip item. De waterflessen hebben een Dutch Design en worden klimaatneutraal geproduceerd in Nederland. Daarnaast motiveren deze om (meer) water te drinken. Belangrijk want kraanwater is dé dorstlesser; het bevat geen calorieën, is praktisch gratis en in Nederland kunt u het waterflesje altijd en overal bijvullen met schoon drinkwater.

In andere delen van de wereld is schoon drinkwater helaas niet zo vanzelfsprekend. Daarom gaat een deel van de opbrengst van Dopper-producten naar de drinkwaterprojecten van Simavi. Deze organisatie zet zich wereldwijd in voor schoon drinkwater en betere hygiëne. Per verkochte Dopper gaat 5% naar projecten voor het aanleggen van onder andere waterpompen en veilige sanitaire voorzieningen in Nepal.

Laat uw Dopper bedrukken

Met als kers op de taart kunt u de Dopper ook laten bedrukken met uw bedrijfsnaam, logo of reclametekst. Deze bedrukking zorgt voor een personal touch en is een mooie, subtiele manier van reclame. Het is een ideaal promotiemiddel om uw boodschap te verspreiden en naamsbekendheid te vergroten. De Dopper kan op verschillende manieren worden bedrukt. U kunt kiezen voor een bedrukking op de voorzijde van de Dopper of rondom en ook full colour bedrukking behoord tot de mogelijkheden. Wilt u de Dopper liever onbedrukt ontvangen? Dat kan natuurlijk ook.

Dopper bestellen bij Van Heijster

Overtuigd? Dan kunt u de Dopper eenvoudig en snel via onze website bestellen. Wij hebben verschillende kleuren Dopper in ons assortiment waardoor u genoeg keuze heeft. De fles is direct uit voorraad leverbaar en wordt hierdoor extra snel geleverd. Wilt u de drinkfles toch graag eerst even vasthouden? Vraag dan vooraf een sample en/of vrijblijvende drukproef aan. Zo komt u niet voor verrassingen te staan en ontvangt u altijd het gewenste resultaat! Heeft u nog vragen over het bedrukken van de Dopper neem dan gerust contact met ons op. 

 

back to top