0
maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:30 uur
0478 - 557 300

Dopper bedrukken: ideaal om uw boodschap mee te verspreiden

Het begin:

Wereldwijd zorgen wij jaarlijks voor een enorme hoeveelheid plastic afval waarvan slechts één procent wordt gerecycled. Daarnaast gooien wij de helft van het plastic dat wij gebruiken direct weg. Daar moest oprichter en eigenaar van de Dopper, dhr. Everaarts iets mee doen. Bij de start van Dopper trok hij gelijk een breed publiek door een ontwerpwedstrijd uit te zetten. Het iconische flesje werd ontworpen door Nederlander Rinke van Remorte.

Dopper Foundation

In andere delen van de wereld is schoon drinkwater helaas niet zo vanzelfsprekend. Daarom gaat een deel van de opbrengst van Dopper-producten naar de drinkwaterprojecten van Simavi. Deze organisatie zet zich wereldwijd in voor schoon drinkwater en betere hygiëne. 

Per verkochte Dopper gaat 5% naar projecten voor het aanleggen van onder andere waterpompen en veilige sanitaire voorzieningen in Nepal.

 

Over de Dopper "The Bottle is the message":

De Dopper is hét ideale flesje voor water. Het is een duurzaam, handig en hip item. De waterflessen hebben een Dutch Design en worden klimaatneutraal geproduceerd in Nederland

De Dopper is een drinkfles en beker ineen met een inhoud van 450 ml. De waterfles is leverbaar in zes verschillende kleuren. De afmeting van het flesje is ca. Ø 6 x 24 cm. Daarnaast is de fles vaatwasserbestendig en heeft het een lange levensduur. De waterfles is namelijk gemaakt van extra sterk kunststof en hierdoor bestand tegen vallen en stoten. Ook kunt u kiezen voor een roestvrijstalen Dopper. Deze drinkfles is grotendeel gemaakt van roestvrijstaal en straalt hiermee luxe uit. Kortom: een perfect relatiegeschenk voor belangrijke relaties. Laat deze Dopper bedrukken met uw logo en het draagt meteen bij aan uw naamsbekendheid. 

Laat uw Dopper bedrukken

Met als kers op de taart kunt u de Dopper ook laten bedrukken met uw bedrijfsnaam, logo of reclametekst. Deze bedrukking zorgt voor een personal touch en is een mooie, subtiele manier van reclame. Het is een ideaal promotiemiddel om uw boodschap te verspreiden en naamsbekendheid te vergroten. De Dopper kan op verschillende manieren worden bedrukt. U kunt kiezen voor een bedrukking op de voorzijde van de Dopper of rondom en ook full colour bedrukking behoord tot de mogelijkheden. Wilt u de Dopper liever onbedrukt ontvangen? Dat kan natuurlijk ook.

 

Terug naar boven