Drinkflessen met 360 graden bedrukking

Wees optimaal zichtbaar met jouw merk, dankzij 360 graden bedrukking! Hiermee valt jouw naam pas echt goed op en kan je zo creatief zijn als jij wilt. De fles wordt volledig rondom en in full colour bedrukt. Het is zelfs mogelijk om een spotvernis toe te voegen! Hiermee geef je een aantal delen in jouw design extra glans. Laat ook drinkflessen rondom bedrukken met jouw eigen design en profiteer van optimale zichtbaarheid.

(13 artikelen gevonden)

Pagina's

Jouw naam altijd in beeld met 360 graden bedrukking

Met 360 graden bedrukking kunnen wij drinkflessen volledig rondom bedrukken. Dat betekent dat het einde van de opdruk precies eindigt bij het begin. Hierdoor wordt de bedrukking van jouw logo, tekst of afbeelding naadloos op de fles gezet. Het mooie hieraan is, is dat jouw design aan alle kanten zichtbaar is. Waar je aan de voorzijde bijvoorbeeld een leuke quote ziet staan, zie je aan de zijkant je logo en aan de achterzijde jouw naam. Je kan zo creatief zijn als dat jij wilt. Is het bijvoorbeeld alleen een tekst die over de fles wilt laten lopen of een volledige full colour afbeelding. Jij ben altijd zichtbaar, ongeacht hoe de gebruiker de fles gebruikt.

Waarom drinkflessen rondom bedrukken?

De volledige zichtbaarheid van je opdruk is één van de belangrijkste voordelen wanneer je kiest voor een 360 graden bedrukking. Het zorgt ervoor dat je altijd goed in beeld bent bij je doelgroep. Een belangrijke tweede voordeel is, is dat je zo creatief kan zijn als je zelf wilt. Met 360 graden opdruk profiteer je van een extra groot drukvlak. Eigenlijk is bijna de hele drinkfles te bedrukken en dus te personaliseren met jouw huisstijl. Dit zorgt voor professionaliteit, maar ook voor opvallendheid en dit komt zeker ten goede op evenementen als beurzen en open dagen. Ook in het straatbeeld zullen jouw bedrukte waterflessen zeker tot zijn recht komen!

Wij helpen je met de perfecte 360 graden opdruk

Dankzij de vele mogelijkheden van 360 graden bedrukking, kunnen wij begrijpen dat het soms lastig is om tot een goed design te komen. Dat is geen probleem. Wij denken graag met je mee over de mogelijkheden. Wij kijken samen met jou naar de keuze van je fles en het doel van jouw relatiegeschenk. Op basis hiervan zullen we samen met jou brainstormen over de mogelijkheden. Heb je al een idee van jouw 360 graden waterfles, dan kun je direct online jouw bestelling plaatsen. Het is tevens mogelijk om op voorhand een drukproef aan te vragen. Dit is een digitaal voorbeeld van jouw bedrukte waterfles. Zo kun je voordat het drukproces start al zien hoe jouw fles eruit komt te zien. Pas als je helemaal akkoord bent met de drukproef zullen wij het drukproces starten. Zo weten we zeker dat jouw waterfles aan jouw wensen voldoet.