Bidons bedrukken met logo of opdruk

Specifiek op zoek naar Tacx bidons? Zoek dan niet verder en bekijk ons assortiment. De bidons zijn te bedrukken met jouw logo of slogan.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Taxc bidons bedrukken: voor de sportievelingen

Het merk Taxc is razend populair onder de sporters. De Taxc bidons is met name een fenomeen in wielerwereld. Ze zijn stevig, 100% lekvrij en voldoen aan alle richtlijnen wat betreft voedselveiligheid. Kortom: een top merk! Gelukkig, kennen de niet-sportievelingen de Taxc bidons inmiddels ook. De bedrukte Taxc bidons behoort daarom ook tot één van onze toppers.

Opvallen met bedrukte Taxc bidons

De bedrukte Taxc bidons is ook een echte promotieartikel geworden. Bedrukte Taxc bidons zijn in verschillende maten en kleuren beschikbaar. We kunnen de Taxc bidons bedrukken met maximaal 6 kleuren. Daarnaast is de Taxc bidons te customizen, je kan een andere kleur deksel kiezen. Hierdoor komt je huisstijl nog beter naar buiten. Heb je een grote oplage nodig? Vanaf 5.00 stuks is het mogelijk om de Taxc bidons te bedrukken in je eigen PMS kleur.

Duurzame Taxc bidons bedrukken

Ben je op zoek naar een duurzame bidon? Dan ben je bij Taxc ook aan het juiste adres. Recent heeft dit merk een duurzame variant uitgebracht. Deze Shiva 02 bidon is gemaakt van suikerriet, een hernieuwbare grondstof die bijdraagt aan het verminderen van de uitstoot van broeikasgassen. De bidon is 100% recyclebaar. Ook als je dus maatschappelijk verantwoord onderneemt, is een bedrukte Taxc bidon een goed promotieartikel.

Bedrukte bidons bestellen?

Bij Van Heijster kan je snel en eenvoudig een bedrukte Taxc bidons online bestellen. Nadat je jouw bestelling hebt geplaatst, nemen onze medewerkers contact met je op. We zullen dan een drukproef maken voordat we de Taxc bidons gaan bedrukken. Zo ben je zeker van het juiste resultaat. Wil je iets wijzigen? Dat is ook gewoon mogelijk. Bel ons op voor meer advies.