Flesjes bronwater bedrukken

Flesjes met bronwater bedrukken? Laat uw logo of bedrijfsnaam bedrukken op deze bronwater flesjes. 

Let op: vanaf 1 juli 2021 wordt er statiegeld berekend op de PET flesjes met water. De getoonde vanafprijs is incl. 15 cent statiegeld. Vragen of meer informatie? Neem contact met ons op. Wij helpen je graag verder. 

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Flesjes bronwater met uw logo of bedrijfsnaam

Een flesje water is een gewilde weggever voor beurzen en evenementen. Om het de bezoekers zo aangenaam mogelijk te maken is het weggeven van een flesje met water een veel voorkomend tafereel. Bovendien is dat ook weer een manier om uw bedrijfsnaam te verspreiden onder de bezoekers. Tijdens het evenement zal uw naam regelmatig onder de aandacht komen.

Flesjes water: makkelijk mee te nemen

Een flesje water met logo is een praktische weggever. Het flesje kan gemakkelijk in een tasje met meerdere weggevers worden gestopt, zoals een rolletje pepermunt, een notitieboekje en een keycord. Zo heeft u bijvoorbeeld een leuk pakketje voor deelnemers aan uw training. Heeft u liever een bidon die mensen zelf kunnen laten vullen? Ook die kunt u bij ons laten bedrukken.

Flesjes laten bedrukken

Deze flesjes bronwater kunt u volledig met uw eigen logo laten bedrukken. Bovendien kunt u het zelfs compleet in uw eigen huisstijl laten bedrukken. Of heeft u een bepaald thema waar u flesje voor wilt laten bedrukken? Ook dat kunt u perfect op het etiket terug laten komen.