0
maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:30 uur
0478 - 557 300

Eco relatiegeschenken

Milieubewust handelen (MVO) staat vandaag de dag hoog in het vaandel en steeds meer consumenten hechten waarde aan verantwoord geproduceerde relatiegeschenken. Middels duurzame relatiegeschenken creëer je voor jouw onderneming een positief imago. En dat niet alleen. Je steunt hiermee ook de duurzaamheid van ons planeet. Door het kiezen van duurzame relatiegeschenken help je dut niet alleen je eigen onderneming, maar ook je klanten en ons milieu. Een win-win situatie waar wij bij Van Heijster relatiegeschenken zeker achterstaan. Wil jij ook duurzame relatiegeschenken inzetten? Wij helpen je graag de juiste keuze te maken. Laat je inspireren door de hulpmiddelen, tips en trends hieronder of neem contact met ons op voor een persoonlijk advies op maat.


Eco choices

Zie jij bij het kiezen voor eco soms door de bomen het bos niet meer? Dat is mooi, want dat betekent dat je onze planeet aan het vergroenen bent en dat is nodig voor een betere leefomgeving. Maar wij snappen dat het soms moeilijk is om te kiezen voor eco. Daarom hebben wij een speciaal Eco Choice label in het leven geroepen. Dit label geeft aan in hoeverre relatiegeschenken vervaardigd zijn uit duurzame materiaalsoorten. Denk bijvoorbeeld aan tarwestro, koffiebonen en andere natuurlijke producten die het gebruik van plastic helpen verminderen. Wij hopen je het hiermee een stuk makkelijker te maken om een ecokeuze te maken

 


Geschenken met een verhaal

Een relatiegeschenk kun je inzetten om jouw boodschap te verduidelijken. Deze relatiegeschenken hebben allemaal een bijzonder verhaal. Een verhaal van mens, milieu en duurzaamheid. Deze merken staan voor een betere wereld. Een boodschap die jouw organisatie kan uitdragen.

Sprout potlood bedrukken

Sprout is een uniek concept waarmee je niet alleen jouw naamsbekendheid kan laten groeien, maar ook de natuur. Dit functionele cederhouten potlood is een ideaal hulpmiddel voor op kantoor of thuis. Wanneer je het potlood helemaal hebt opgebruikt kan je het restant planten. Hier groeit dan binnen no-time een leuk plantje uit. Gelooft je het niet? Dit innovatieve geschenk werd voor het eerst geïntroduceerd in 2013 en is nu al met kop en schouders een bestseller onder de duurzame relatiegeschenken.

IN HET KORT:

 • Een potlood gemaakt van cederhout
 • Verkrijgbaar in diverse bloem- en kruidensoorten, zoals anjers en tijm
 • Te bedrukken met jouw eigen logo of tekst
 • Een Beststeller sinds 2013

 

Ontdek Sprout »

Dopper bedrukken

De Dopper drinkfles is niet meer weg te denken in onze samenleving. Deze trendy waterfles is niet alleen een mooie en functionele fles om bij je te hebben, het is ook nog eens goed voor het milieu. Met het gebruik van Dopper wordt de plastic soep in de oceanen tegen gegaan. Zo zet Dopper zich keihard in tegen het gebruik van single-use plastic en doen zij mee met ocean clean-ups.

IN HET KORT:

 • Waterflessen in diverse varianten, zoals thermosflessen, glazen flessen en uiteraard waterflessen
 • Naast een opdruk van logo of tekst ook te personaliseren met persoonsnamen
 • Gaat de plastic soep in onze oceanen tegen
 • Te bedrukken in een kleine oplage

 

Ontdek Dopper »

 

Correctbook bedrukken

Correctbook is een sociaal bedrijf dat ontstaan is in de sloppenwijken van Afrika. Het doel van Correctbook is om het tekort aan schoolmateriaal in dit werelddeel tegen te gaan. Daarom doneren zij bij aankoop van iedere Correctbook een uitwisbaar schrijfmateriaal terug naar Afrika. Daarnaast dragen zij ook een steentje bij aan de maatschappij. Zo wordt de Correctbook in elkaar gezet door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

IN HET KORT:

 • Een praktisch notitieboekje met uitwisbare pagina's
 • Diverse binnenzijdes verkrijgbaar, zoals gelinieerd of blanco
 • Steunt de maatschappij en gaat analfabetisme tegen in Afrika
 • Cover volledig in full colour te bedrukken, met eventuele personalisatie mogelijkheid

 

 

Ontdek Correctbook »

 


 

BEKIJK ALLE ECO RELATIEGESCHENKEN »
Terug naar boven