Oordopjes bedrukken

Laat oordopjes bedrukken met uw logo of bedrijfsnaam. Met deze oordoppen verspreid u niet alleen muziek, maar ook uw naam.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Oordopjes en koptelefoons bedrukt met logo

Sinds de opkomst van de walkman heel wat jaren geleden zijn ze niet meer uit het straatbeeld weg te denken: oordopjes en in-ears. Inmiddels is de walkman al lang en breed vervangen; na de discman en ipod of mp3-speler spelen de meeste mensen hun muziek ondertussen van hun telefoon af. Vooral onderweg, bijvoorbeeld in de bus of de trein, of tijdens het wachten doen steeds meer mensen hun oordopjes in om naar een muziekje te luisteren. Maar ook wanneer men gaat sporten zijn oordopjes onmisbaar. Door het intensieve gebruik willen de oordoppen nog wel eens kwijt raken of kapot gaan.

Oordopjes bedrukken: hoe doe je dat?

Misschien vraagt u zich af hoe oordopjes bedrukt worden. De dopjes zijn immers niet erg groot, en de kabel bedrukken zal ook lastig worden. Daarom bedrukken wij het doosje waarin de oordopjes zitten: deze verpakking is voor de ontvanger van het geschenk handig om de oordopjes in te bewaren en mee te nemen. De kans dat de kabel in de knoop raakt of, erger, kapot gaat door een breuk wordt hiermee bovendien verkleind.