Draadloze opladers bedrukken

Een onmisbaar gadget? De draadloze oplader! De draadloze oplader bedruk je bij Van Heijster in full colour of laat de oplader graveren voor een luxe uitstraling. Bekijk het ons assortiment. Heb je nog vragen of advies nodig? Bel dan naar onze verkopers. Wij staan graag voor je klaar. 

Sorteer op

1 product

Air RPET portfolio met draadloze oplader [A4]
Vanaf
31,39

Draadloze opladers bedrukken met logo en/of tekst

Originele relatiegeschenken winnen terrein, zoals ons constant groeiende assortiment powerbanks, opladers en chargers. In een tijd waarin je niet meer met een lege smartphone kan komen te zitten is het zaak om altijd een opgeladen telefoon, oortjes of andere elektronica bij je te hebben. De draadloze opladers zijn tegenwoordig erg populair en zijn daarom een uitermate geschikt relatiegeschenk voor iedere doelgroep. Door de grote drukvlakken die de opladers hebben kan elke draadloze oplader bedrukt worden met een logo of een andere opdruk. Naast draadloze opladers hebben we ook powerbanks en solar chargers. De bedrukte draadloze opladers zijn dus een uitstekend relatiegeschenk dat niet alleen leuk maar ook nog erg handig is. 

Opladers zonder snoer maar met bedrukking

De basismodellen in ons assortiment hebben ruimte om een telefoon op te laden. Daarnaast hebben we ook nog draadloze opladers die twee oplaadplekken hebben waardoor je dus meerdere telefoon kunt opladen. Met de draadloze opladers heb je geen last meer van snoeren die in de knoop zitten en kun je jouw telefoon pakken zonder dat je beperkt wordt door de lengte van het snoer. Laat een draadloze oplader bedrukken met jouw logo en je heeft zeker een succesvol relatiegeschenk!

Snellader en powerbanks

Met een draadloze snellader met 10W vermogen laad je een smartphone twee keer zo snel op. Erg handig voor als je geen zin hebt om te wachten of als je weinig tijd heeft. Met modellen die 10W vermogen hebben, schenk je jouw relaties een draadloze oplader die de batterij van de telefoon snel oplaadt. Naast de draadloze snelladers zijn er ook draadloze powerbanks. De draadloze powerbank is ideaal om mee te nemen op vakantie of naar festivals. Bedruk een draadloze oplader met uw logo en geef deze als geschenk aan jouw relaties!