Powerbanks bedrukken

Laad uw batterijen weer op met onze opladers en chargers! Bedruk een powerbank op handig zakformaat met uw logo of gebruik de kracht van de zon met een bedrukte solar charger.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Powerbank bedrukken met jouw logo en/of tekst

Originele relatiegeschenken winnen terrein, zoals ons constant groeiende assortiment powerbanks, opladers en chargers. In een tijd waarin je niet meer met een lege smartphone kan komen te zitten is het zaak om altijd een extra accu bij te hebben, zodat de telefoon altijd weer helemaal kan worden opgeladen. Deze zogenaamde powerbanks winnen aan populariteit en zijn daarom een uitermate geschikt relatiegeschenk voor iedere doelgroep. Door de grote drukvlakken die de powerbanks hebben kan elke powerbank bedrukt worden met een logo of een andere opdruk. Naast powerbanks hebben we ook luxe opladers en solar chargers. De gepersonaliseerde powerbanks zijn dus een uitstekend relatiegeschenk dat niet alleen leuk, maar ook nog erg handig is. 

Powerbanks met een capaciteit vanaf 2000 mAh

De basismodellen in ons assortiment hebben een capaciteit tussen de 2000 mAh en 3000 mAh. Hiermee kun je een hedendaagse telefoon sowieso één keer volledig opladen en heeft dan nog genoeg inhoud over om een smartphone nogmaals gedeeltelijk op te laden. Deze modellen zijn erg geschikt om in de (hand)tas te steken, zodat je onderweg nooit met een lege batterij komt te zitten. Zit jouw  doelgroep bijvoorbeeld vaak in de trein voor de reis van en naar het werk, geef hen dan een handige powerbank zodat jouw opdruk vaak onder de aandacht komt. Laat een powerbank bedrukken met jouw logo en je hebt zeker een succesvol relatiegeschenk!

Meer inhoud, meer mAh

Met een Powerbank van 4400 mAh laad je een smartphone snel twee keer tot 100% op, maar je kunt natuurlijk altijd nog groter gaan. Met modellen die meer dan 10.000 mAh capaciteit hebben, schenk je je relaties een grote accu die lang meegaat. Ideaal voor op vakantie, festivals of wanneer je niet weet wanneer je tijd hebt om jouw telefoon op te laden. Powerbanks van het merk Xtorm kenmerken zich niet alleen door de enorme capaciteit, maar ook door de oplaadsnelheid en het feit dat u meerdere apparaten tegelijk op kan laden. 

Car chargers bedrukken en solar chargers met jouw logo

Hoewel de powerbank altijd een praktisch geschenk is, moet niet vergeten worden dat er natuurlijk ook andere manieren zijn om een telefoon, tablet of ander apparaat op te laden. Zo zijn car chargers hele betaalde gadgets die in de sigarettenaansteker van iedere auto kunnen worden gestoken. Gebruik een USB-kabel om je telefoon op te laden terwijl je onderweg bent.

Wanneer je op zoek bent naar een powerbank met een enorme capaciteit, overweeg dan ook eens om voor een solar charger te kiezen. Deze accu’s hebben een zonnepaneel waarmee energie wordt opgewekt. Leg het apparaat in de zon en de accu stroomt vol: ideaal voor op een festival of een kampeervakantie, want zo raakt de powerbank nooit leeg, terwijl je geen stroom nodig hebt!