Serviesgoed

Door serviesgoed te bedrukken kunt u uw huisstijl terug laten komen in het gehele bedrijf. 

(13 artikelen gevonden)

Pagina's

Meer bekendheid door bedrukt serviesgoed

Door serviesgoed te bedrukken kunt u uw huisstijl terug laten komen in het gehele bedrijf. Laat borden, glazen en mokken bedrukken met uw logo en/of tekst en stimuleer de binding met het bedrijf. In de kantine, tijdens de pauze, maar ook bij ontvangst kunt u klanten een kopje koffie aanbieden in een mok bedrukt met uw eigen logo. Dit straalt professionaliteit en luxe uit. Bovendien zal de klant een positief gevoel krijgen bij uw bedrijf waardoor de binding met uw merk wordt gestimuleerd.

Mokken, glazen, borden, bekers, kies uit een breed assortiment

In het assortiment vindt uw veel serviesgoed. Om de keuze voor u makkelijker te maken is het assortiment opgedeeld in verschillende subrubrieken. Wij bieden u diverse borden, mokken en kop en schotels. In het assortiment mokken vindt u ook speciale kindermokken, zoals de tekenmok. Daarnaast hebben wij ook glaswerk in het assortiment, zoals glazen en karaffen. U vindt serviesgoed in verschillende maten en stijlen. Uiteraard zijn deze te bedrukken met uw logo en/of tekst. De mogelijkheden voor bedrukte serviesgoed zijn eindeloos.

Bestel uw serviesgoed met logo direct online

U kunt uw serviesgoed eenvoudig online bestellen. Tijdens uw bestelling kunt u precies aangeven wat het gewenste aantal, kleur en opdruk is. Onze medewerkers staan altijd voor u klaar met persoonlijk advies op maat. Op aanvraag kunt u ook een offerte of sample van het gewenste artikel ontvangen. Naast serviesgoed kunt u ook andere keukenaccessoires bestellen, zoals flesopeners en peper en zoutmolens. Schenk uw relaties vandaag nog een compleet keukengeschenk.