0
maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:30 uur
0478 - 557 300

Full color print: Kleurrijke relatiegeschenken!

full color print bedrukken

Op zoek naar een relatiegeschenk dat er echt uitspringt? Het assortiment van Van Heijster is uitgebreid met meer dan 100 relatiegeschenken die u met full color print kunt laten bedrukken. Dat betekent in dat iedere afbeelding op het geschenk gedrukt kan worden, ongeacht hoe complex en kleurrijk deze is. Perfect voor het afdrukken van foto's, meerkleurige logo's en andere afbeeldingen op relatiegeschenken en promotiemateriaal. 

Bij de full color druktechniek wordt gebruik gemaakt van vier basiskleuren: cyaan, magenta, geel en zwart. Wanneer deze zogenaamde CMYK kleuren worden gemengd kunnen alle mogelijke kleuren worden geprint, zodat alle mogelijke ontwerpen kunnen worden gedrukt. Full color print afdrukken zijn altijd scherp en van hoge kwaliteit, hoeveel kleuren uw afbeelding ook bevat.

Met een full color bedrukt artikel trekt u de aandacht en valt u nog meer op dan met een één- of tweekleurige print. Bovendien biedt een full color print meer ruimte voor creatieve uitspattingen om uw relaties te verrassen.

Full color relatiegeschenken bestellen?

Bekijk alle full color relatiegeschenken!

Terug naar boven