Snoep bedrukken

Kies uit ons ruime assortiment snoepgoed en laat deze bedrukken. Ons assortiment snoep bestaat onderandere uit lolly's, drop, chocolade en zuurtjes. 

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Snoepjes en pepermuntjes bedrukken

Op zoek naar bedrukte snoepjes? Wij bieden u een groot assortiment aan snoepjes welke op uiteenlopende manieren zijn verpakt. Alle verpakkingen zijn uitermate geschikt om te bedrukken met uw logo, naam of slogan. Snoepjes en pepermunt zijn originele geschenken waar u iedere relatie blij mee kunt maken. Jong en oud snoept wel eens. Een bedrukte lolly, kauwgum of snoeppot tovert een glimlach op ieders gezicht. Door de snoepjes te bedrukken met uw logo wordt uw merk positief beïnvloed. Uw relaties zullen altijd aan u denken, waardoor uw naamsbekendheid zeker wordt vergroot. Wij kunnen het snoepgoed en de pepermuntjes bedrukken met uw logo en/of originele tekst.

Promotiesnoep als give away op beurzen en scholen

U vindt in het assortiment niet alleen populaire sleutelhangers ook kunt u diverse snoepgoed bij ons bestellen. Het uitgebreide assortiment is opgedeeld in twee subgroepen. Voor heerlijke zakjes drop, winegums, vruchtenhartjes, kauwgum, lollies en nog veel meer, kijkt u in het assortiment ‘Snoep.’ In het assortiment ‘Pepermunt' vindt u diverse pepermuntdoosjes en mintcards. Het bedrukte snoepgoed is een leuke give away voor op beurzen, evenementen en zelfs op scholen. Schenk scholieren iets lekkers bij een goede prestatie, hiermee wordt de inzet van uw leerlingen zeker verhoogt. Om het feest helemaal compleet te maken kunt u bedrukte snoepgoed combineren met bedrukte ballonnen

Bedrukt snoep direct online besteld

Heeft u bedrukte lollies nodig voor een beurs, mintblikjes met logo voor een event of leuke snoepzakjes voor uw leerlingen op school? Al het bedrukte snoepgoed is direct online te bestellen. Tijdens u bestelling kunt u precies aangeven wat uw wensen zijn qua aantallen, kleuren en opdruk. Uiteraard heeft u ook de mogelijkheid om eerst een sample en/of offerte van het gewenste artikel aan te vragen. Voor een persoonlijk advies op maat kunt u altijd contact opnemen met één van onze medewerkers.