0
maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:30 uur
0478 - 557 300

Geen Verrassingen

 

Bij Van Heijster komt u niet voor verrassingen te staan. Wij bieden u de laagste prijsgarantie, vrijblijvend advies en zekerheid vooraf. Niet alleen kunt u een gratis sample* en een vrijblijvende offerte aanvragen, u kunt nu ook geheel vrijblijvend een gratis digitale drukproef aanvragen!

Groen vinkjeLaagste prijsgarantie

Ziet u een identiek relatiegeschenk elders voor een lagere prijs? Één telefoontje naar onze klantenservice en wij passen de prijs direct aan. Zo loopt u nooit het risico dat u te veel betaalt!

Groen vinkjeMeer dan 900 beoordelingen

Bekijk direct de ruim 900 meningen van onze klanten. Zo weet u precies wat de ervaringen van onze klanten zijn.

Groen vinkjeGratis drukproef vooraf

U kunt nu geheel vrijblijvend een gratis digitale drukproef aanvragen van een artikel. Met een digitale drukproef kunt u vooraf testen hoe uw logo of andere opdruk eruit komt te zien op verschillende relatiegeschenken. Na uw aanvraag ontvangt u binnen 24 uur (tijdens werkdagen) uw digitale drukproef als pdf-bestand per e-mail.

Groen vinkjeCertificering

Onze relatiegeschenken voldoen aan de Europese wet- en regelgeving.

Groen vinkjeVrijblijvend advies

Bij Van Heijster geven wij u graag een vrijblijvend advies op maat. Neem direct contact op met onze klantenservice of bezoek onze showroom.

Groen vinkjeOfferte op maat

U kunt direct online een vrijblijvende offerte aanvragen. Wij zullen telefonisch contact met u opnemen en u voorzien van een offerte op maat.

Groen vinkjeGratis sample*

Wij sturen u gratis een sample tot een goederenbedrag van € 5,-. De aanvragen met een goederenbedrag hoger dan € 5,- kunnen in overleg gecrediteerd worden wanneer wij uw bestelling mogen ontvangen. Alleen textiel artikelen worden altijd doorberekend en kunnen niet retour gestuurd worden. *Meer informatie

Groen vinkjeLogo opmaak service

Voldoet uw logo niet aan de richtlijnen voor aanleveren? Geen probleem. Wij maken uw logo gratis na.

Terug naar boven