Suikerzakjes bedrukken

Suikersticks bedrukken met jouw logo of bedrijfsnaam.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Suikerzakjes bedrukken

Suiker erbij? Veel mensen drinken suiker in hun koffie. Belangrijk dus om als restaurant/horeca ondernemer een bedrukt suikerzakje aan je klant te bieden. In ons assortiment hebben wij 2 soorten suikerzakjes, de langwerpige of een vierkante. Beide afmetingen zijn te bedrukken met jouw logo en/of tekst. Suikerzakjes bedrukken kan met een oplage vanaf 4000 stuks. Zo heb je genoeg suiker in je café of restaurant. Vind bij ons het perfecte bedrukte suikerzakjes. De suikerzakjes zijn relatief goedkoop en zeer effectief om reclame mee te maken. 

Suikerzakjes met logo, wat zijn mijn opties?

Bij Van Heijster kan je suikerzakjes met logo bestellen met de keuze in 1 kleur, 2 kleuren, 3 kleuren of 4 kleuren. De suikersticks kan je rondom bedrukken zodat je logo goed naar voren komt. De suikerzakjes met logo zijn te bedrukken met jouw logo. Echter is het ook mogelijk om alleen tekst te bedrukken. Neem contact met onze verkopers op voor de mogelijkheden. We maken graag een vrijblijvende offerte op. 

Suikersticks bedrukken, wat heb ik nog meer nodig?

De suikersticks bedrukken kan je combineren met servetten, placemats en verfrissingsdoekjes. Alles wat je nodig hebt voor de juiste gastvrijheid in jouw horeca onderneming. Bekijk dan ook zeker onze horeca-assortiment. Voor je bedrukking ontvang je altijd een digitale drukproef. Zo weet je precies of je gekozen logo op de suikersticks bedrukt worden.