Kookwekkers bedrukken

Kookwekker bedrukken met logo is een optimaal relatiegeschenk. Een kookwekker is een item dat altijd nodig is tijdens het koken. Bekijk ons assortiment. Heb je hulp nodig? Onze medewerkers staan graag voor je klaar. Vraag vrijblijvend een offerte en drukproef aan of bestel direct op de website. 

Sorteer op

1 product

Zandloper Desert
Vanaf
4,07
Nieuw

Kookwekkers bedrukken = altijd zichtbaar zijn!

Een kookwekker is een artikel die men altijd nodig heeft in de keuken. Een onmisbaar artikel, dus dit betekent dat je altijd met jouw merk zichtbaar bent. Wij bedrukken kookwekkers in verschillende aantallen, kleuren en soorten. Zo kan je een full colour optie uitkiezen of 1 kleur laten bedrukken. Een logo op een kookwekker wordt altijd vooraf d.m.v. een drukproef goedgekeurd. Zo weet je hoe het eindresultaat eruit komt te zien. Wij starten pas met het bedrukken van de kookwekkers als jij akkoord hebt gegeven op de drukproef. Een kookwekker is goed te combineren met bijvoorbeeld horeca-artikelen, bedrukte keukentextiel of flesopeners

Kookwekkers met logo

Op onze website kan je gemakkelijk een bedrukte kookwekker bestellen. Tijdens het bestelproces kan je aangeven of je jouw logo op een kookwekker wilt. Je hebt dan ook de keuze om alleen tekst te doen of tekst naast je logo toe te voegen. Kies op de website de gewenste artikelen en kleur. Heb je nog hulp nodig? Onze medewerkers staan graag voor je klaar. Zet kookwekkers in als relatiegeschenk!