0
Op werkdagen bereikbaar tot 17:30
0478 - 557 300

Houten artikelen graveren

Onlangs hebben wij een nieuwe machine mogen verwelkomen, de hout laser machine. Deze machine zorgt er voor dat wij houten artikelen nu ook kunnen voorzien van een mooie gravering. Het voordeel van een gravering is dat deze niet zal slijten en dat jouw logo altijd zichtbaar zal blijven

Het is nu dus mogelijk om snijplanken en kaasplankjes te voorzien van jouw logo of bedrijfsnaam. Voorheen was dit niet mogelijk omdat een bedrukking met inkt er voor zorgden dat deze artikelen niet meer voedsel veilig waren. 

De galvo laser, zo wordt de machine officieel genoemd, vergezelt nu onze fiber laser in de drukkerij. Heel simpel gezegd is de fiber laser geschikt voor metalen artikelen en de galvo laser om non-metalen artikelen te graveren. Dat betekent dus dat deze machine niet alleen voor hout geschikt is, maar ook onze stressartikelen kunnen vanaf nu gegraveerd worden. Vanwege de flexibiliteit van het materiaal en het veelvuldige gebruik van een stressbal, krijgt een opdruk veel te verduren. De laser brandt de toplaag weg, voor een permanent logo.

Hieronder tonen we de artikelen die met deze nieuwe printer gegraveerd kunnen worden.

(25 artikelen gevonden)

Pagina's

Terug naar boven