0
maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:30 uur
0478 - 557 300

IJskrabber bedrukken met logo of boodschap

ijskrabbers bedrukken met logo

IJskrabber met opdruk?

Op zoek naar een geschikt relatiegeschenk tijdens de koude wintermaanden? Laat uw logo, bedrijfsnaam of andere opdruk dan op een ijskrabber drukken. Voor autorijders is de ijskrabber een onmisbaar item tijdens de winter. Dit is perfect, want zo weet u zeker dat uw logo, tekst of boodschap onder de aandacht komt. Van Heijster heeft een gevarieerd assortiment: van de eenvoudige driehoekige ijskrabber op zakformaat tot de luxe ijskrabber Bristle. Voor zij die van warme handen houden, heeft Van Heijster verschillende ijskrabbers met handschoen. En om het krabben 's ochtends wat spannender te maken voor uw relaties, is de ijskrabber met LED verlichting een uitstekende keuze. Kortom: genoeg mogelijkheden!

IJskrappers voor diverse branches

Doordat iedere autorijder - en dus bijna iedere werkende – een ijskrabber gebruikt, is het voor velen een zeer praktisch geschenk. Ongeacht welke branche. Zo kan het evengoed in de zorg branche als in de financiële branche geschonken worden. Uiteraard zijn er wel specifieke branches waarbij het nét even wat beter past dan bij andere. Zoals een bedrijf welke opereert in de autobranche. Uiteraard sluit dit beter aan bij het bedrijf waardoor er een goede link gelegd kan worden. Iets wat niet geheel onbelangrijk is. Want naast de bedrukking van ijskrabbers, is de match tussen bedrijf en geschenk een belangrijk gegeven.  De bedrukking mag ook zeker niet vergeten worden. Laat ijskrabbers bedrukken met uw logo of bedrijfsnaam, dit zorgt voor een grote promotionele waarden. 

Combineer met andere relatiegeschenken

Vindt u het geven van alleen een ijskrabber met bedrukking te weinig? Kies er dan voor om een combinatiepakket cadeau te doen. Zo is een ijskrabber uitstekend te combineren met andere relatiegeschenk gadgets. Heeft u een bedrijf in de autobranche? Voeg aan dit pakket dan diverse bedrukte autoartikelen toe. Hierbij kunt u denken aan auto-opladers, drinkbekers en auto-organizers. Natuurlijk is het ook een optie om het geschenk samen met andere veiligheidsartikelen cadeau te doen. Want de krabber is naast praktisch, ook een veiligheidsartikel die u voorziet van beter zicht in de auto. Dus is ‘veiligheid’ een belangrijke kernwaarde voor uw bedrijf? Dan weet u voor welk geschenk u dient te kiezen. 

Bestel uw gepersonaliseerde ijskrabber online

Het bestellen van jskrabbers met bedrukking gaat snel en eenvoudig via onze website. Zo kunt u via onze website – nadat u uw wensen heeft aangegeven – zeer makkelijk een grote hoeveelheid geschenken aanvragen. Ongeacht of u deze wilt laten drukken of niet. Uiteraard is het laten bedrukken altijd aan te raden in verband met de bijkomende promotionele waarde. Denk bij het bestellen altijd aan de hoeveelheid, eventueel kleuren, soorten en bedrukking. Heeft u dit eenmaal bepaald? Dan kunt u de bestelling doorzetten en gaan wij hier zo spoedig mogelijk mee aan de slag. Heeft u voor, tijdens of na de bestelling alsnog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder!

 

Terug naar boven