Goedkope Schrijfmappen bedrukken

Ben je van plan om al je personeel te belonen met een mooie schrijfmap? Of wil je al je zakenrelaties verrassen? Kies dan voor een van de goedkope schrijfmappen uit ons assortiment. Wij bieden een aantal verschillende opties die je in grote oplage extra voordelig kunt bestellen, waardoor je al je personeelsleden een mooi cadeau kunt schenken. Een gebaar dat zij zeker zullen waarderen!

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Ruime keuze, ook bij een klein budget

Bang dat je binnen de goedkope opties maar weinig keuze hebt? Niet bij Van Heijster! Wij bieden een ruim assortiment aan, ook als je binnen een bepaald budget wilt blijven. Zo vind je in ons assortiment een schrijfmap van karton in twee kleuren verkrijgbaar, die voldoende ruimte biedt aan memoblokjes, een pen en een schrijfblok. Zo heeft de ontvanger altijd de belangrijkste dingen bij de hand! Ideaal voor het personeel dat op extern werkbezoek gaat, bijvoorbeeld. Ook bieden wij een schrijfmap van milieuvriendelijk karton en schrijfmappen van kunstleer met metalen plaatje waar je jouw bedrijfsnaam in kunt laten graveren. Zo geef je zelfs met een klein budget een luxe cadeau!

Kies een goedkope eco schrijfmap met bedrukking of logo

Duurzame relatiegeschenken met logo zijn niet meer weg te denken uit de huidige trends. Men wil steeds liever gezien worden met groene keuzes die het beste zijn voor onze planeet. Kies daarom voor een van onze betaalbare, duurzame schrijfmappen van ecologisch karton. Deze schrijfmap is gemaakt van FSC-papier, een zeer bewuste keuze. Je kunt hem laten bedrukken en geeft zo een mooi en gepersonaliseerd geschenk waar jouw zakenrelaties zeer blij mee zullen zijn! Onze goedkope schrijfmappen bieden daarnaast ook ruimte aan alle benodigdheden zoals gelinieerd papier en zelfklevende memoblokjes. Dit praktische geschenk levert gegarandeerd blij verraste klanten op!

De goedkope schrijfmap is ideaal voor grote oplage

Een schrijfmap is niet alleen praktisch voor op kantoor of werkbezoek. Het is ook een ideaal geschenk om weg te geven op bijvoorbeeld symposia of open dagen. Op deze manier breng je jouw onderneming veelvuldig onder de aandacht, binnen budget. Want ook voor studenten of toekomstige klanten komt een schrijfmap uitstekend van pas. Je kunt kiezen voor een simpel exemplaar dat alleen een notitieblok en pen bevat, of een luxer exemplaar met extra opbergruimte voor losse documenten en memoblokjes. Op zoek naar een mooie toevoeging bij de goedkope schrijfmap? Denk dan eens aan onze goedkope pennen met logo. Het juiste relatiegeschenk hoeft niet duur te zijn!

Bestel de goedkope schrijfmappen met opdruk

Wanneer je de keuze voor een van onze schrijfmappen met logo hebt gemaakt, kun je deze bij ons bestellen. Ons bestelproces voor relatiegeschenken met opdruk is niet ingewikkeld. Het enige dat je hoeft te doen, is aangeven wat je op de schrijfmap wilt laten drukken. Een logo, tekst of allebei? Wij kijken graag samen naar de mogelijkheden. Je ontvangt van ons een digitale drukproef, zodat je zeker weet dat alles naar jouw wens is. Daarna gaan wij voor je aan de slag en ontvang jij de bestelling zo snel mogelijk.

Heb je vragen omtrent onze goedkope schrijfmappen, de bedrukking of het bestelproces? Aarzel niet en neem vooral contact met ons op!