0
maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:30 uur
0478 - 557 300

Kantoorbenodigdheden bedrukken

Op kantoor staat altijd van alles wat, omdat dit nu eenmaal nodig is om goed te kunnen werken. Notitieboekjes, rekenmachines, noemt u het maar op. Hoe leuk zou het zijn als al deze kantoorbenodigdheden bedrukt waren?

Diverse kantoorbenodigdheden met opdruk

Omdat het veel leuker en gezellig is als kantoorbenodigdheden gepersonaliseerd zijn, biedt Van Heijster Relatiegeschenken een ruim assortiment aan bedrukte kantoorbenodigdheden. Hierbij kunt u denken aan verrassende schrijfmappen, notitieblokken, schrijfwaar en businesskaarthouders. Kortom, alles wat op kantoor gebruikt wordt, is van bedrukking te voorzien. Kantoorbenodigdheden bedrukken is relevant voor verschillende gelegenheden. Heeft uw team iets te vieren en wilt u hiervoor een jubileum-versie van een bepaald kantoorartikel om aan iedereen te geven? Neem een kijkje in onze collectie variërende kantoorbenodigdheden met bedrukking en verzorg een leuke verrassing voor uw collega’s.

Bedrukte kantoorbenodigdheden als marketingstrategie

Niet alleen voor intern gebruik zijn kantoorbenodigdheden met opdruk een leuke toevoeging maar ook als aanvulling op uw marketingstrategie komen bedrukte kantoorbenodigdheden van pas. U kunt kantoorbenodigdheden bedrukken voor zowel B2C als B2B marketing. Wanneer u particuliere klanten wilt aantrekken door middel van kantoorbenodigdheden met logo kunt u de gadgets weggeven op open dagen of beurzen. Verbind de handige giveaways met een lopende actie of de opening van een nieuw filiaal, of zet de relatiegeschenken in voor branding van uw bedrijf. Kantoorbenodigdheden bedrukken en weggeven kan voor naamsbekendheid zorgen bij bepaalde doelgroepen. Denk na over wat u met de kantoorbenodigdheden met opdruk wilt bereiken want misschien kunt u beter andere gadgets bedrukken die beter bij de te bereiken doelgroep aan zullen slaan.

Kantoorbenodigdheden bedrukken als zakelijk relatiegeschenk

Met bedrukte bureauartikelen kunt u zeker ook zakelijke relaties blij maken. Zelf zou u het natuurlijk ook leuk vinden om een handig artikel te krijgen van een zakenrelatie dus andersom werkt dat precies zo. Zorg ervoor dat het relatiegeschenk relevant is voor de personen aan wie u het geeft zodat uw logo, pakkende tekst of mooie afbeelding vaak gezien wordt. Kantoorbenodigdheden bedrukken en weggeven aan relaties is natuurlijk leuk, maar het heeft ook een marketingdoel. Laat notitieblokken of agenda’s bedrukken zodat iedere keer dat een relatie een aantekening maakt of een afspraak vastlegt, uw zakenrelatie aan uw bestaan herinnerd wordt. Een duurzaam bedrukbaar schrijfblok of een eco-notitieboekje met pen zijn andere kantoorbenodigdheden met bedrijfslogo die zeker in de smaak zullen vallen vanwege de duurzaamheidsstempel.

Kantoorbenodigdheden laten bedrukken? Bestel eenvoudig online

Bij Van Heijster Relatiegeschenken kunt u kantoorbenodigdheden bedrukken in verschillende oplagen en kleuren waarbij u diverse opdrukmogelijkheden heeft. Onze medewerkers staan voor u klaar in het geval van vragen over drukopties of de te bedrukken kantoorbenodigdheden uit het assortiment. Wanneer weet welke kantoorbenodigdheden met opdruk u wilt bestellen ontvangt u een gratis drukproef zodat u een idee krijgt van hoe het uiteindelijke product eruit zal zien. Aan de hand hiervan kunt u nog wijzigingen doorgeven alvorens wij beginnen met het bedrukken van kantoorbenodigdheden

Voor advies en vragen kunt u snel en eenvoudig contact met ons opnemen.

 

(15 artikelen gevonden)

Pagina's

Terug naar boven