3 creatieve ideeën om jouw verhuizing aan te kondigen

3 creatieve ideeën om jouw verhuizing aan te kondigen

Ga je verhuizen naar een nieuwe woning of betrek je met je bedrijf een nieuw pand? Dan is het natuurlijk zaak om de verhuizing aan te kondigen aan vrienden, familie of je netwerk. Zo komt de post ook na je verhuizing bij je aan en weten klanten of relaties je ook straks weer te vinden. Je kunt hiervoor natuurlijk een standaard verhuisbericht sturen, maar deze berichten belanden al snel op de ‘grote hoop’. Een opvallend en creatief verhuisbericht sturen is daarom leuker en effectiever. De praktijk wijst immers uit dat een ludiek verhuisbericht, zeker in geval van een zakelijke verhuizing, meer indruk maakt. Een verhuisbericht versturen doe je daarom bijvoorbeeld op onderstaande 3 creatieve manieren.

 

Bekijk onze top 10 kantoorartikelen om je huisstijl volledig door te zetten! »

 

1. Originele verhuisberichten: stuur een klein cadeautje mee

Hoe voorkom je nou dat een verhuisbericht onderaan een grote stapel brieven terecht komt of ergens anders stof gaat liggen verzamelen? Zorg dat de ontvanger nieuwsgierig wordt! Dit doe je door ervoor te zorgen dat er een ‘bobbel in de envelop’ zit: de kans dat de ontvanger de post dan zal openen wordt veel groter. Een simpel cadeautje hoeft niet echt veel te kosten, maar zorgt er wel voor dat je boodschap ook echt aankomt. Kies voor een kleinigheidje dat door de brievenbus past, dan hoef je ook geen extra verzendkosten te betalen. Je kunt van alles in de envelop meesturen; bijvoorbeeld een sleutelhanger met opdruk in de vorm van een huisje of neem eens een kijkje bij onze andere originele relatiegeschenken met logo

 

2. Verhuisbericht versturen door schrijfwaren te bedrukken

Ga je een zakelijke verhuizing aankondigen? Dan is het slim om je klanten en andere relaties bekend te maken met het nieuwe adres door veel gebruikte producten weg te geven waarop het nieuwe adres gedrukt staat. Vooral kantoorbenodigdheden zoals notitieblokken met logo zijn hier erg voor geschikt: het zijn bij uitstek artikelen die bij veel zakelijke relaties altijd op het bureau

 zullen liggen. Zo is je nieuwe adres altijd binnen handbereik en werk je bovendien direct aan je naamsbekendheid

.

3. Feestelijke aankondiging verhuizing

 

Dat je gaat verhuizen naar een groter of beter pand of een nieuwe woning, is natuurlijk een feestelijke gebeurtenis. Kies dus niet voor een saai kaartje, maar breng echt dat positieve gevoel over met je verhuisbericht. Je mag er met andere woorden best een klein feestje van maken. Verras je beste vrienden met een kleine ‘verhuisborrel’ of nodig belangrijke zakelijke relaties uit in het nieuwe pand. Leuk het nieuwe pand op met slingers en ballonnen bedrukt met je logo en deel eventueel relatiegeschenk uit met het nieuwe bedrijfsadres erop.  

 

Relatiegeschenken om verhuizing aan te kondigen; bestel online!

Ook op een originele manier je verhuizing aankondigen? Je vindt bij Van Heijster nog veel meer artikelen waarmee je een verhuizing kan aankondigen. Onze medewerkers adviseren je uiteraard graag: neem vrijblijvend contact met ons op!

folder-open Blog