0
Op werkdagen bereikbaar tot 21:00
0478 - 557 300

3 creatieve ideeën om uw verhuizing aan te kondigen

De kogel is door de kerk: u gaat verkassen! Of u nu met uw gezin een nieuwe woning betrekt of met de zaak naar een ander pand verhuist, het is altijd een goed idee om uw verhuizing ruim van te voren aan te kondigen. Zo komt de post ook na uw verhuizing bij u aan en voorkomt u dat men naar het verkeerde telefoonnummer belt.Van Heijster verhuisberichten idee 1

U kunt natuurlijk alleen een brief sturen naar al uw relaties, maar de praktijk wijst uit dat een ludiek verhuisbericht meer indruk achter laat: niet alleen wordt men weer herinnerd aan uw (bedrijfs)naam, u vergroot bovendien de kans dat men uw verhuizing ook daadwerkelijk noteert! Wij hebben 3 creatieve ideeën op rijtje gezet waarmee u uw verhuizing aan kan kondigen:

1. Bobbel in de envelop

Hoe voorkomt u dat uw verhuisbericht op een grote stapel brieven komt te liggen of ergens anders stof gaat liggen verzamelen? Door ervoor te zorgen dat er een ‘bobbel in de envelop’ zit, vergroot u de kans dat de envelop wordt geopend enorm. Een simpel cadeautje hoeft niet veel te kosten en vrolijkt uw brief op. Omdat de post gewoon door de brievenbus past, hoeft u bovendien geen extra verzendkosten te betalen. U kunt van alles in de envelop meesturen; bijvoorbeeld een sleutelhanger in de vorm van een huisje of een USB stick in de vorm van een sleutel.

2. Notitieblok met uw nieuwe adres

Een slimme manier om uw klanten of andere relaties bekend te laten worden met uw nieuwe adres, is door het op een product te zetten dat vaak gebruikt zal worden. Vooral gebruiksobjecten zoals schrijfblokken en notitieblokken zijn hier erg voor geschikt: het zijn bij uitstek artikelen die altijd op het bureau zullen liggen om even snel iets neer te krabbelen. Zo is uw nieuwe adres altijd binnen handbereik.

Van Heijster verhuisberichten idee 2

3. Maak er een feestje van

Leuk, u gaat verhuizen! Breng dat positieve gevoel over met uw verhuisbericht: u mag er best een klein feestje van maken. Meld uw verhuizing bijvoorbeeld door middel van een traktatie aan uw relaties. Ook zo vergroot u de kans dat men uw verhuisbericht ook echt onthoudt. Laat een taart bezorgen vergezeld met uw verhuisbericht of deel snoeprolletjes met uw nieuwe adres erop uit. Ook bedrukte ballonnen of slingers verhogen de feestvreugde.

U vindt bij Van Heijster nog veel meer artikelen waarmee u uw verhuizing kan aankondigen. Onze medewerkers adviseren u graag: neem vrijblijvend contact met hen op.

Terug naar boven