0
maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:30 uur
0478 - 557 300

4 tips om een relatiegeschenk extra kracht bij te zetten

Het geven van een relatiegeschenk versterkt de band tussen u en uw relaties. Dit heeft gunstige gevolgen voor de toekomst van jullie samenwerking. Bovendien, hoe unieker het relatiegeschenk is, hoe positiever de invloed op de kwaliteit van de relatie. Daarom is het raadzaam om zorgvuldige aandacht te besteden aan het bepalen van uw relatiegeschenk. Zo kunt u een relatiegeschenk effectiever inzetten door het voor originaliteit of luxe te kiezen. Maar hoe geeft u uw relatiegeschenk nu nét dat beetje extra? In dit artikel geven we 4 tips om een relatiegeschenk extra kracht bij te zetten.

1. Luxe penSchrijfset Rosewood bedrukken

Een van de meest gebruikelijke relatiegeschenken is een pen. Dit wordt op kantoor zeer vaak gebruikt en is altijd handig. U kunt er natuurlijk voor kiezen om een normale pen cadeau te geven aan uw relatie, maar u kunt de pen ook wat meer waarde en klasse geven door een luxe pen te overhandigen in een mooie pennendoos.

2. Maak uw geschenk persoonlijk

Persoonlijke relatiegeschenken werken altijd beter. De ontvanger wil immers het idee krijgen dat hij er toe doet, en dat er niet zo maar een willekeurig relatiegeschenken aan hem of haar wordt gegeven. Er zijn verschillende manieren om een relatiegeschenk persoonlijker te maken:

  • U kunt het relatiegeschenk persoonlijk overhandigen of een persoonlijke brief bij het relatiegeschenk voegen.
  • Geef een geschenk waarvan jij toevallig weet wat de ontvanger dit leuk vindt. Bijvoorbeeld wanneer je weet dat je relatiegeschenk graag wandelt in zijn vrije tijd, is het een idee om een stappenteller te geven. Ook kunt u een geschenk geven dat typerend is voor uw band met de ontvanger, zoals golfballen wanneer jullie vaak samen een potje gaan golfen.

Solar tree bedrukken3. Milieuvriendelijk relatiegeschenk

Het is ook mogelijk om een relatiegeschenk te geven dat aansluit bij trends op het gebied van milieuvriendelijkheid. Een ‘groen’ relatiegeschenk is ten eerste specialer en laat tegelijkertijd aan de relatie zien dat uw bedrijf goed bezig is door milieuvriendelijk te werken. Bovendien heeft u hiermee een kans dat uw relatie ook gestimuleerd wordt om zelf meer in te zetten op milieuvriendelijkheid.

4. Speel in op het seizoen

Door met uw relatiegeschenk in te spelen op het actuele seizoen, geeft u uw relatie het idee dat u bewust bezig bent met het vinden van een geschenk dat hij of zij op dat moment goed kan gebruiken. Bijvoorbeeld een barbecueset in de zomer en een muts in de winter.

 

Uiteraard is het bij al deze relatiegeschenken mogelijk om uw bedrijfsnaam op het geschenk te bedrukken. Zo wordt uw bedrijf, bij gebruik van het geschenk, telkens weer op een positieve manier herinnerd.

Heeft u nog vragen over een van de bovenstaande promotieartikelen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie, wij helpen u graag verder!

Terug naar boven