0
maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:30 uur
0478 - 557 300

4 tips voor groene relatiegeschenken

In een maatschappij die steeds drukker, vervuilender en eenzijdiger wordt ontstaat de laatste jaren een steeds sterker wordend tegengeluid. Een geluid dat roept om duurzaamheid, oog voor het milieu en de verantwoordelijkheid van diezelfde maatschappij. Wij van Van Heijster vinden het daarom belangrijk dat onze relatiegeschenken tegelijkertijd milieuvriendelijk zijn zodat u uw relaties met een gerust hart “groene” producten kunt schenken. In dit artikel daarom een overzicht van duurzame relatiegeschenken.

Waterkaraf KRNWTRkrnwtr karaf groene relatiegeschenken

De waterkaraf KRNWTR staat voor bewust omgaan met het milieu. De karaf is een stijlvol en uniek geschenk dat op een duurzame manier geproduceerd wordt. Zo vermindert het merk KRNWTR het plastic afval in de wereld en proberen zij op een zo verantwoordelijk mogelijke manier producten te produceren. De karaf is vaatwasser bestendig, heeft een inhoud van 1 liter en kan gevuld worden met een drank naar keuze. Zo voorziet u uw gasten op ieder moment van een smakelijke verfrissing.

Loyaltea Mugbuddy

De Loyaltea Mugbuddy is het ideale geschenk voor echte theedrinkers. Het handige van de MugBuddy is namelijk dat u uw theezakje kwijt kunt in het houdertje dat aan uw theekopje bevestigd is. Zo kunt u het theezakje gemakkelijk twee keer gebruiken én druipt het zakje nooit meer op de tafel of de vloer. De MugBuddy is verkrijgbaar in verschillende kleuren en wordt standaard geleverd met een theesmaak die bij de kleur hoort. Natuurlijk zijn de kopjes ook nog te bedrukken met uw bedrijfsnaam of –logo.

De bespaarbox

In deze bespaarbox vindt u allerlei artikelen om uw energiekosten te besparen en hierdoor een bijdrage te kunnen leveren aan een beter milieu. Zo bevat de box onder andere: een 11W spaarlamp (E27 fitting), een 4W spiraal spaarlamp (E14 fitting), een koelkast thermometer en een douchecoach (maximaal 5 minuten) te bevestigen met zuignap in de douche, verpakt in een speciale geschenkdoos. Afm. 15 x 32,5 x 7,5 cm.

USB-Stick Eco Cord StockUSB eco cord groene relatiegeschenken

Deze USB-stick is gemaakt van geheel gerecycled ABS (kunststof) De stick is daarmee een ecologisch verantwoord product. Door middel van het klik-systeem is de USB-stick Eco Cord eenvoudig in en uit te klappen. USB-sticks zijn praktische relatiegeschenken die de gebruiker in staat stellen om kleine hoeveelheden aan data overal mee naar toe te nemen. Zo zijn foto’s, documenten en presentaties voortaan overal offline beschikbaar. De USB-sticks zijn naar wens te bedrukken met bijvoorbeeld uw logo of bedrijfsnaam.

 

Zo ziet u dat er tal van mogelijkheden zijn om milieuvriendelijke en duurzame relatiegeschenken cadeau te doen. Uiteraard is dit slechts een kleine greep uit ons assortiment. Mocht u nog vragen hebben of advies willen over relatiegeschenken neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

 

 

Terug naar boven