4 tips voor leuke douche- en badartikelen als relatiegeschenk

4 tips voor leuke douche- en badartikelen als relatiegeschenk

Doucheartikelen en badartikelen zijn onmisbaar voor zowel de man als vrouw. Het zijn geschenken die altijd worden gewaardeerd, omdat ze dagelijks worden gebruikt. Daarnaast is dit type geschenk ideaal om in te zetten als reclamemiddel en te laten bedrukken met uw bedrijfslogo. Laat uw blijk van waardering middels een relatiegeschenk doorschemeren en kies voor een passend product! Hieronder hebben wij vijf artikelen opgesomd die uw relatie in de badkamer kan gebruiken.

1. Wellness setwellness set waffle

Iedereen wil weleens verwend worden, zo ook uw relaties. Geef hen daarom een wellness set cadeau! Deze set helpt uw relatie bij het ontspannen, nadat hij/zij een lange werkdag achter de rug heeft. De set bestaat uit een handdoek, badjas, slippers en een badspons… Alles wat nodig is voor een heerlijk ontspanningsmoment!

2. Badset tobbe

Een lekker warm bad tijdens het winterseizoen is iets waarvan veel mensen van kunnen genieten. De badset tobbe is hiervoor een uitermate geschikt artikel. Wie de winter goed door wilt komen, kan genieten van deze heerlijke set inclusief spons met sisal, badspons, nagelborstel en puimsteen. Kortom, een set waarvoor u graag tijd wil vrijmaken en die zorgt voor extra ontspanning.

3. Rituals pakketrituals pakket samurai large

Met dit heerlijke verwenpakket van Rituals zit u er bij relaties nooit naast! Het Samoerai Ritualspakket, speciaal voor mannen, bestaat uit verschillende verzorgingsitems die voor een volledig relaxmoment zorgen. Zo kunnen uw relaties tijdens drukke dagen, bijkomen van al het harde werken. De Samoerai producten zijn gemaakt van onder andere biologische bamboe en Japanse munt. Beide ingrediënten zorgen dat de hersenen een stofje aanmaakt dat zorgt voor extra ontspanning van het lichaam. Binnen ons assortiment bieden wij meerdere soorten Rituals pakketten, uiteraard ook voor vrouwen. Hiervoor verwijzen wij u dan ook graag door.

4. Badset 2 in 1

Er zijn genoeg momenten die vragen om een zachte douchegel en/of bodylotion. Tijdens de koude en droge dagen, kan de huid wel wat extra verzorging gebruiken. Dit kunt u de relaties bieden door het geven van een badset 2 in 1 geschenk. 

doucheset 2-in-1

Beide producten worden aangeboden in een transparant en stijlvol tasje. Zo vormt het een compleet pakketje en wordt het gelijk een stuk leuker om te schenken.

Met deze vier geschenktips heeft u genoeg ideeën voor een origineel en gewaardeerd relatiegeschenk voor in de badkamer. Er zijn naast douche- en badartikelen nog veel meer mogelijkheden binnen ons assortiment. Mocht u nog vragen hebben en/of meer informatie willen, neem dan gerust contact met ons op!