0
maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:30 uur
0478 - 557 300

5 ideeën voor bedrukte aanstekers

Bedrijven zetten aanstekers als relatiegeschenk of promotiegeschenk in. Een van de redenen waarom de aansteker als giveaway zo populair is, is de lage prijs. Maar daarnaast heeft een aansteker uitgebreide bedrukkingsmogelijkheden! Om u op ideeën te brengen voor uw eigen ontwerp, hebben we een aantal aansteker designs verzameld.

cricket original aansteker

1. Logo

De meeste bedrijven kiezen bij het bedrukken van een aansteker voor een duidelijke weergave van hun logo. Door de basiskleur van de aansteker af te stemmen op het karakter van uw bedrijf, de wensen van uw doelgroep en het uiterlijk van het logo, komt de opdruk het mooist naar voren.

BIC digital wrap aansteker

 

2. Full colour bedrukking

In bepaalde branches is het interessant om een stapje verder te gaan. Bedrijven in de reissector zijn er bijvoorbeeld bij gebaat om een maximale ‘beleving’ te creëren van de bestemming die ze promoten. Zij kiezen daarom voor een full colour bedrukking, waarbij een ontwerp volledig rondom de aansteker bedrukt wordt.

 

3. KleurenmixUnilite aansteker Trance

Bestelt u meerdere aanstekers om uit te delen op een beurs of evenement? Dan is het effectief om uw logo te laten bedrukken op aanstekers met een verschillende basiskleur. Door de aanstekers in verschillende kleuren bij bezoekers aan te bieden, kunnen ze kiezen uit een kleur en valt u sneller op.

Deze manier van bedrukken werkt vooral goed als het logo in een neutrale (bijvoorbeeld witte) kleur opgedrukt wordt, omdat de kleur dan voldoende contrasteert met de ondergrond.

Design aansteker met doosje

 

4. Elegant

De aansteker als promotiegeschenk met een luxe, elegante uitstraling is geschikt voor de exclusievere evenementen en voor goede relaties. Deze aanstekers zijn door hun luxe uitstraling gemiddeld iets duurder dan andere aanstekers. Wel zijn ze vaak voorzien van extra functionaliteit, zoals vlambestendigheid bij stevige wind.

 

5. Usb aanstekerUSB aansteker met legering

Dit is de eerste aansteker die van zichzelf al een heel opvallend ontwerp heeft. Deze aansteker werkt met een zinken legering in plaats van het reguliere systeem met vonkwieltje. Omdat de energie voor het verwarmen van de legering via USB uit een laptop of PC wordt gehaald, zal deze aansteker nooit opgaan.

 

Net als bij andere relatiegeschenken is het ook bij aanstekers van belang dat u de productkeuze en het uiteindelijke ontwerp afstemt op de doelgroep en diens wensen. Heeft u vragen of wilt u vrijblijvend advies? Neem dan contact met ons op voor meer informatie.

Terug naar boven