5 populaire relatiegeschenken om te geven tijdens kerst

Kerst is hét moment om uw klanten, relaties en personeel in het zonnetje te zetten met een persoonlijk relatiegeschenk. Om hen te bedanken voor hun inzet en de succesvolle samenwerking, of om de band te versterken voor het komende jaar. Wat uw reden ook is, een cadeautje wordt altijd gewaardeerd! Daarom zetten wij voor u alvast de 5 populairste relatiegeschenken voor kerst op een rij.

1. Een Christmas keukenschort met bedrukking
De decembermaand staat vaak bol van de feestjes en etentjes. Voor veel mensen is dit het moment om eens uitgebreid de keuken in te duiken om allerhande culinaire hoogstandjes te bereiden. Een passend keukenschort met opdruk mag daarbij natuurlijk niet ontbreken. Met een speciaal keukenschort Christmas Edition geeft u tijdens de kerstperiode een origineel relatiegeschenk aan uw relaties. Zeker als u het schort ook nog eens laat bedrukken met een persoonlijke tekst of uw logo. 

2. Rituals pakket met opdruk
De heerlijk geurende en verzorgende badsets van Rituals zijn altijd een schot in de roos. Ze zijn er in verschillende geuren en variaties, zodat er altijd wel een pakket is dat past bij de ontvanger. Zo zijn er sets voor mannen met onder andere 2-in-1 shampoo en douchegel, bodyscrub en scheercrème in een frisse geur. Uw vrouwelijke relaties verrast u bijvoorbeeld met een bedrukt Ritualspakket Ayurveda bestaande uit onder andere zoet geurende foaming showergel, rijkverzorgende bodylotion en een ultrashine shampoo. Zo stapt iedereen straks ontspannen de drukke feestmaand en het nieuwe jaar in.

 

3. Bedrukte ijsemmer
Bij al die gezellige etentjes en borrels hoort natuurlijk een koel glas witte wijn of een feestelijke champagne, Cava of Prosecco. Dan komt een ijsemmer met bedrukking goed van pas. En wat is er nu leuker dan dat er tijdens ieder etentje een ijsemmer met uw bedrijfslogo op tafel staat? U kunt bijvoorbeeld een bedrukte ijsemmer toevoegen aan uw kerstpakket. Bovendien is een fles wijn inclusief een ijsemmer met opdruk en leuke manier om een spreker te bedanken of een grote aankoop mee te bezegelen. Als de wijn op is, kan de ijsemmer ook worden gebruikt als tijdelijke bloemenvaas of bijvoorbeeld met snoep worden gevuld.

4. Kerstknuffel met fleecedeken
Tijdens de koude wintermaanden is een kerstknuffel met fleecedeken een hartverwarmend relatiegeschenk. Een geschenk dat vaak gebruikt zal worden, lekker op de bank of bij de haard. De knuffel is er in de vorm van een rendier of een beertje. In de zachte pootjes houdt de knuffel een bedrukbaar fleecedeken vast, die de ontvanger heerlijk warm zal houden in de winter. Het label dat aan het oor hangt, kunt u met een speciale boodschap of reclametekst laten bedrukken.

5. Notenkraker Rendier
Wilt u liever een wat stoerder relatiegeschenk weggeven met kerst? Kies dan voor deze originele Notenkraker Rendier waarmee uw zakenrelaties beslist iedere harde noot kunnen kraken. Uiteraard is het mogelijk om het aluminium rendier te voorzien van uw eigen logo of tekst. Een notenkraker met gravering is daarom een bijzonder en origineel kerstgeschenk. Succes verzekerd als u het combineert met noten, kaas en wijn. En ook na de kerstperiode kan dit geschenk nog goed gebruikt worden.

Wilt u graag meer inspiratie voor een origineel kerstgeschenk? Bekijk dan onze bedrukbare kerstgeschenken of andere promotieartikelen op de website. Natuurlijk staat ons verkoopteam ook voor u klaar om u van advies en informatie te voorzien. Neemt u gerust contact met ons op!

folder-open Blog