0
maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:30 uur
0478 - 557 300

5 relatiegeschenk ideeën voor uw partners deze lente

De lente komt er weer aan! De temperatuur stijgt, bloemen komen langzaam maar zeker weer tot bloei en de boerderijdieren mogen bijna de wei weer in. Een perfect moment om uw relaties een blijk van waardering te sturen en hen te verrassen met een lentegeschenk. In dit artikel zullen wij een aantal lente-gerelateerde geschenken uitlichten ter inspiratie.

Solar suntree lentegeschenk

Solar Suntree

Deze “boom” heeft een moderne uitstraling en is de oplossing voor lege elektrische apparaten. De Solar Suntree beschikt over 9 kleine zonnepanelen waarmee u uw smartphone of MP3-speler kunt opladen. Dit geschenk is een eyecatcher in het kantoor en wordt standaard geleverd met een USB-kabel. Door de vorm van een boom is dit geschenk geschikt voor deze tijd van het jaar. Tip: bekijk ook andere duurzame relatiegeschenken.

Opvouwbaar vogelhuisje

Opvouwbaar vogelhuis lentegeschenkMet de lente in aantocht komen ook allerlei soorten vogels weer tevoorschijn. Om deze vogels en hun jongen te kunnen voorzien van een veilige plek is er dit opvouwbare vogelhuisje. Op deze wijze verandert uw tuin al snel in een vogelvriendelijke plek. Het vogelhuisje is makkelijk in elkaar te zetten en is gemaakt van waterafstotend karton. Het vogelhuisje wordt verpakt in een envelop geleverd.                           

USB paper stick

Een USB-stick is vooral een zeer nuttig geschenk. De sticks kunnen zowel zakelijk als privé gebruikt worden. Deze 2 GB USB-stick is geheel gemaakt van gerecycled materiaal. Vandaag de dag vinden veel organisaties het belangrijk om milieuvriendelijk en ‘groen’ te zijn. Ook om deze reden zal dit geschenk nog meer in de smaak vallen. U draagt namelijk groene en milieubewuste normen en waarden uit namens uw organisatie.

Krnwtr karaf lentegeschenkWaterkaraf

Een waterkaraf zorgt ervoor dat iedereen die van uitgebreid tafelen houdt, voorzien is van voldoende vocht aan tafel. Nu de lente en de zomer in aantocht zijn is niets zo lekker als een goed glas water. Tip: vul je karaf met water en vers fruit voor nog meer verfrissing! De karaf is gemaakt van glas, is vaatwasmachinebestendig en heeft een inhoud van 1 liter.

Schrijfmap eco

Schrijfmap eco lentegeschenkTot slot de eco-schrijfmap. Deze map past door het groene en natuurlijke karakter zeer goed binnen het lijstje met lentegeschenken. De schrijfmap bevat hiernaast gelinieerd papier, zelfklevende memoblokjes en een pen. De map heeft tegelijkertijd een apart opberggedeelte voor bijvoorbeeld visitekaartjes en losse papieren. De mappen zijn tot slot geheel naar wens te bedrukken met uw bedrijfsnaam of andere tekst.

Wilt uw liever persoonlijk advies voor het geven van relatiegeschenken of heeft u vragen aan de hand van dit artikel? Neem dan gerust contact met ons op. Wij adviseren u graag.

Terug naar boven