0
maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:30 uur
0478 - 557 300

Artikelen voor in de handtas: betaalbare relatiegeschenken van handzaam formaat

De meeste vrouwen hebben er wel één: een handtas. Ook onder mannen is een kleine (schouder)tas waarin verschillende handige spullen kunnen worden meegenomen steeds populairder aan het worden. Zo kunnen bijvoorbeeld een telefoon, kauwgom, make-up en sleutelbos worden meegenomen zonder overvolle broekzakken.

vochtige doekjes balpen lipstick

Wanneer je een geschenk geeft dat in de handtas zal worden gestopt, weet je zeker dat jouw logo en naam vrijwel iedere dag opnieuw onder de aandacht komen. Wij tippen enkele artikelen van handzaam formaat die perfect in iedere handtas passen, op basis van budget:

Budget tot € 150

De grappige Balpen Lipstick heeft de vorm van, hoe kan het ook anders, een lipstick! Deze opvallende weggever valt in de handtas niet op tussen de andere make-up spullen en is uitstekend promotiemateriaal wanneer je doelgroep voornamelijk uit vrouwen bestaat.

Altijd handig voor onderweg: vochtige doekjes. Snel even wat afnemen of oppoetsen, vieze handen schoonmaken of het scherm van je tablet reinigen, deze multifunctionele doekjes helpen je uit de brand. Let op: dit artikel is in de uitverkoop, dus op = echt op!

Tip: wanneer u over een beperkt budget beschikt, bekijk dan alle goedkope relatiegeschenken.

Budget € 150 - € 200

handtas artikelen budget 150 200Een klassieker die het altijd goed doet is de stick lippenbalsem. Vooral in de herfst- en wintermaanden een onmisbaar artikel tegen uitgedroogde en barstende lippen.

Vieze handen, maar geen kraan in de buurt? Met een flesje antibacteriële handgel in de tas kan men toch de handen reinigen. Deze gel met vitamine E doodt bacteriën op de hand en droogt vanzelf op. Een hygiënisch geschenk!

Gezond én lekker: een appel onderweg. Maar hoe neem je die mee zonder dat je het risico loopt dat je tas onder de geplette appel komt te zitten én zonder enorme broodtrommel mee te hoeven slepen? Het antwoord is even simpel als doeltreffend: de Appel opbergdoos!

Onderweg naar een belangrijke afspraak nog even checken of je er wel goed uitziet? Met een make-up spiegel hoef je niet meer met samengeknepen ogen naar de reflectie in het treinraam te staren. Een praktisch geschenk voor in de handtas, dus!

Budget boven de € 200

handtas artikelen budget boven 200 euroNa werk nog even snel langs de supermarkt voor wat kleine boodschappen, maar geen tas mee? Dat wordt weer een plastic tas kopen. Of.. Je geeft een tas voor in een tas: met deze opvouwbare boodschappentas heeft jouw relatie altijd een tas bij de hand voor de snelle boodschap.

Met een powerbank geef je een handige batterij cadeau waarmee relaties hun telefoon en tablet onderweg op kunnen laden. Een powerbank is een relatiegeschenk dat lang meegaat en altijd van pas komt onderweg.

Een onmisbare hulp bij nagelongelukjes is het nagelvijlmapje. Het kleine mapje wordt gemakkelijk in de tas gestopt en de opluchting zal groot zijn bij een gebroken of gescheurde nagel: dankzij jouw geschenk kan er eerste hulp op de nagel worden toegepast.

 

We hebben bij Van Heijster nog veel meer artikelen voor in de handtas! Onze medewerkers geven  graag, gratis en vrijblijvend, advies op maat; bijvoorbeeld wanneer je te maken heeft met een gemengde doelgroep of een bepaald doel voor ogen hebt. 

Categorie persoonlijke accessoires » 

Terug naar boven