Dag van de leraar: Geschenken voor leraren

Dag van de leraar: Geschenken voor leraren

5 oktober is het internationale dag van de leraar. Deze dag staat in het teken van alle leraren en leraressen. Deze dag is door UNESCO uitgeroepen als eerbetoon aan de personen die de volgende generatie klaarstomen. In Nederland zijn er ruim 350.000 leraren, reden genoeg om even bij deze dag stil te staan. Bent u de directeur van een school of scholengemeenschap dan is dit natuurlijk hét moment om uw medewerkers in het zonnetje te zetten. Wij zetten een aantal leuke geschenken voor u op een rijtje.

Gegraveerde pen

Een luxe gegraveerde pen is een chique en handig cadeau. Bijvoorbeeld een Parker Pen een perfect geschenk voor Dag van de leraar. Luxe pennen hebben een mooi design en de gravering maakt het hele plaatje compleet. Kies er voor om de pennen te personaliseren met de naam van de leraren en u hebt een unieke en mooi zakelijk geschenk.

Dopper

De Dopper wordt klimaatneutraal in Nederland geproduceerd en draagt bij aan drinkwaterprojecten van Simavi, en is daarmee een duurzaam geschenk. Geef al uw onderwijzers een gepersonaliseerde Dopper cadeau met hun naam er op. Handig want deze kunnen ze ook meteen op school gebruiken waardoor er minder plasticflesjes en bekertjes worden gebruikt. Met dit cadeau werkt u dus meteen aan de duurzaamheid van uw school.

Congrestas

Een mooie tas is ook zeker een geschenk waar uw een leraar blij mee maakt. Geef ze een congres- of collegetas zodat ze makkelijk al hun documenten, notitieboekjes en andere spullen mee naar school kunnen nemen. Als u de tassen laat bedrukken met uw logo maken ze ook meteen reclame voor de school.

Bent u op zoek naar een ander geschenk? Kijk dan eens bij onze originele relatiegeschenken, daar zit vast het perfecte geschenk voor u tussen. Bij vragen kunt u altijd contact met ons opnemen. 

folder-open Blog