De 3 meest bijzondere relatiegeschenken voor op het bureau

De 3 meest bijzondere relatiegeschenken voor op het bureau

Het geven van relatiegeschenken is een ideale manier om uw relaties te laten zien, dat u ze waardeert. Vaak draagt zo’n eenvoudig presentje bij aan een sterke relatie met uw contacten. En dat is natuurlijk wat u wilt bereiken! 

Ook is het verstandig om uw bedrijf op een originele manier zichtbaar te maken onder uw relaties. Mocht dit uw doel zijn, dan is het slim om na te denken over bijzondere relatiegeschenken. Een bedrukte pen of kladblokje is hiervoor minder geschikt. Bent u benieuwd naar écht speciale relatiegeschenken om te geven? Lees dan verder!

1. USB ventilator

Het is altijd leuk om bijzondere relatiegeschenken te geven aan contacten waardoor uw bedrijf opvalt. Maar niet alle cadeautjes zijn even praktisch of handig. Deze USB ventilator is dit wel. Het is een enorm praktisch geschenk om te krijgen en is daarnaast ook een apart en bijzonder relatiegeschenk dat zeker niet standaard is. Nu de zomer nadert is een mini ventilator welkom bij iedereen en zowel handig voor thuis als op kantoor. Plug ‘m in de USB-poort en laat de frisse wind in het gezicht waaien. Zo blijft iedereen fit en energiek gedurende de (werk)dag!

2. Laptoplampje Bulb

Sommige mensen lijken altijd aan het werk: vaak werkt men thuis in de avond nog een paar uur door. Dit zodat die deadline van morgen toch nog kan worden gehaald. Het laptoplampje Bulb is in dit soort gevallen een perfect en opvallend relatiegeschenk. De lamp heeft een hip ontwerp in de vorm van een oude gloeilamp en kan middels een USB-poort worden aangesloten. Dit soort originele relatiegeschenken worden ongetwijfeld gewaardeerd!

3. Computer Hub Flower

De Computer Hub Flower is origineel en praktisch tegelijk! Dit relatiegeschenk is een hub met 4 USB aansluitingen. Zo kunt u altijd alle apparaten opladen tijdens werk, zonder dat u zich druk hoeft te maken dat er te weinig poortjes zijn. Daarnaast lijkt het relatiegeschenk op een vrolijk bosje bloemen, wat het uniek maakt om te geven én te krijgen. Dit soort usb relatiegeschenken kunt u uiteraard ook laten bedrukken voor het prominent zichtbaar maken van uw bedrijf!

Bent u op zoek naar bijzondere relatiegeschenken maar heeft u weinig inspiratie? Bekijk dan ons online aanbod! Heeft u nog vragen, bent u op zoek naar een artikel dat niet op onze website staat of ontvangt u graag meer informatie? Neem dan gerust even contact met ons op. We helpen u graag!