0
maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:30 uur
0478 - 557 300

De leukste “oranje” relatiegeschenken

Koningsdag is weer in aantocht en net als elk jaar kleurt heel ons land dan oranje. Oranje staat voor Nederland en is een heldere en warme kleur. Daarom besteden wij dit keer speciale aandacht aan een aantal oranje relatiegeschenken welke perfect aansluiten op bijvoorbeeld Koningsdag. In dit artikel geven wij u 4 voorbeelden van de leukste oranje relatiegeschenken.

Voetbal score

Juist omdat we dit jaar niet mee mogen doen met het EK voetbal is dit geschenk wellicht een geweldige keuze. Met deze oranje scorevoetbal hebben ons aanstormende voetbaltalenten in ieder geval een bal waarmee ze weer hard kunnen trainen. Misschien dat we het WK in 2018 dan wel halen.. Deze bal voldoet aan alle strenge Europese kwaliteitseisen en is te bedrukken met uw logo of naam op de 12 witte oppervlakken. Leuk voor iedere voetballiefhebber!

Party zonnebril

Met deze oranje zonnebril bent u direct in stijl voor Koningsdag, een themafeestje of welk oranje evenement dan ook! De zonnebril is wel “just for fun” en levert u geen UV bescherming op. Dus pas wel goed op! Toch is er met deze bril reden genoeg om de dag door een zonnige bril te bekijken! Daarnaast is ook dit product geschikt om te laten bedrukken met uw bedrijfsnaam of logo.

Toilet/make-up tasje

Met een oranje toilettas geeft u vooral een heel praktisch geschenk. Handig voor op vakantie of een weekendje weg. Daarnaast is de tas natuurlijk te vullen met verschillende goodies naar keuze. Op deze manier kunt u met dit geschenk zo gek uitpakken als u zelf wilt. Ook onze tasjes zijn naar wens te bedrukken.

“Pool”muts Holland

Voor het geval dat het een keer geen mooi weer is tijdens Koningsdag of de Olympische Spelen. Met deze poolmuts hoeft u in ieder geval geen kou meer te lijden. De met stof gevoerde oranje muts is een origineel en stijlvol hoofddeksel dat zowel tegen de kou als op ieder themafeestje zijn werk zeker zal doen. Met de twee koordjes kunt u de muts ook altijd nog steviger vastmaken zodat deze niet meer van uw hoofd waait of wegvliegt tijdens het juichen.

Naast de bovenstaande artikelen zijn er natuurlijk nog veel en veel meer leuke oranje artikelen die te gebruiken zijn als relatiegeschenk. Neem daarom gerust even een kijkje op onze afdeling oranje artikelen!

Mocht u nog vragen hebben over één van onze artikelen of advies willen bij het uitzoeken van een relatiegeschenk neemt u dan even contact met ons op. Wij helpen u daarbij graag.

 

 

Terug naar boven