De top 5 zomergeschenken voor dit jaar

De top 5 zomergeschenken voor dit jaar

De zomer is afgelopen week officieel begonnen. Nederland raakt langzaam in tropische sferen en ook het weer werkt al lekker mee. Tijd om de top 5 zomergeschenken voor dit jaar voor u op een rijtje te zetten. Niet alleen het einde van het jaar is het moment om uw relaties en medewerkers een geschenk te geven, maar ook zeker halverwege het jaar is het een perfect moment voor een relatiegeschenk. Wens uw medewerkers een fijne zomervakantie met een leuk presentje. Of geef uw relaties een geschenk om ze een prettige zomer te wensen. Zo heeft u weer een contactmoment met uw relaties. En als u het zomergeschenk met uw logo laat bedrukken bent u ook nog eens een keer extra in beeld. 

zomergeschenk 2017

1. Zonnebrand

Zonnebrand mag niet ontbreken tijdens de zomervakantie. Zorg dat uw medewerkers zich goed beschermen en geef hen een flesje zonnebrand lotion. Bedrukt met uw logo maakt u met dit zomergeschenk meteen reclame. Door de karabijnhaak kan de zonnebrand lotion gemakkelijk mee worden genomen en is het een ideaal zomergeschenk. 

Strandbal

2. Strandbal

Een strandbal is een leuk geschenk en perfect voor een stranddag. Kinderen zullen graag met de bal spelen en er veel plezier aan beleven. Bedrukt met uw logo is het ook nog eens een goed promotiemiddel. Een strandbal is ook een leuke weggever als u eigenaar bent van een strandtent. Geef de bezoekers en strandgangers een strandbal cadeau en uw naam zal voor u over het strand verspreid worden. 

3. Opvouwbare strandmatOpvouwbare strandmat

Een opvouwbare strandmat is ideaal voor op het strand, maar deze mat is zeker ook handig voor in het bos of park. Met deze mat kunnen uw relaties relaxen, een boekje lezen of genieten van een picknick. Het geschenk is makkelijk mee te nemen en op te bergen. Ook dit geschenk kan worden bedrukt met uw logo of bedrijfsnaam. Of kies voor een pakkende reclameboodschap. 

4. Koelbox

Maak uw relaties blij met een gekoeld drankje deze zomer en geef ze een koelbox met koelelementen. Er passen 12 blikjes in de koelbox waardoor het perfect is voor een dagje weg. De koelbox kan bedrukt worden met uw logo waardoor het een ideaal zomergeschenk is. En door het opvallende design springt uw logo of bedrijfsnaam ook meteen in beeld bij voorbijgangers. Kiest u liever voor een opvouwbaar artikel, dan hebben we ook veel koeltassen in het assortiment waar u uit kunt kiezen!

5. Beachballset 

Een beachballset geeft jong en oud uren lang plezier. Een zomergeschenk waar uw relaties, klanten en medewerkers blij van worden. U kunt de beachballset met uw logo laten bedrukken of een pakkende reclameboodschap.

Naast bovenstaande zomergeschenken hebben wij nog veel meer keuze. Neem eens een kijkje bij de verschillende strand gadgets. Of kies een van onze bidons en laat deze bedrukken met uw logo of bedrijfsnaam. U ontvangt bij ons altijd een gratis drukproef vooraf. Mocht u nog vragen hebben dan kunt u contact met ons opnemen. 

folder-open Blog