Dit zijn dé eindejaarsgeschenken om weg te geven in 2021

Dit zijn dé eindejaarsgeschenken om weg te geven in 2021

Het eindejaar komt eraan. Een feestelijk moment om relaties te verrassen met een prachtig geschenk. Ieder jaar zoeken wij weer naar unieke, opvallende en trendy relatiegeschenken die het goed doen als eindejaarsgeschenk. Ook dit jaar hebben wij weer een aantal mooie en trendy eindejaarsgeschenken voor je op een rijtje gezet.

Het altijd traditionele kerstpakketKerstpakket

Onmisbaar tijdens het eindejaar is het kerstpakket. Al jaren is dit een populair geschenk om cadeau te geven aan personeel en partners. Het kerstpakket is vanuit traditie een voedselpakket, maar anno 2021 is dit pakket meer dan alleen lekkernijen. Tegenwoordig is het kerstpakket ook gevuld met cadeaubonnen of non-food cadeaus al een blijvende herinnering.

Daarnaast is ook fairtrade en duurzaamheid een belangrijk aspect in het aanbod kerstpakketten. De eco kerstpakketten zijn gevuld met duurzame etenswaren en dranken. Hiermee maak jij onderscheid en speel je perfect in op de duurzame beweging van 2021.

Een geschenk voor mens, milieu en maatschappij

Growtree bedrukken

Aansluitend daarop zijn relatiegeschenken die niet alleen leuk zijn voor de ontvanger, maar ook impact hebben op het milieu. Dit type geschenk is perfect om weg te geven tijdens het eindejaar. Een mooier moment om je in te zetten voor een goed doel is er niet.

Een geschenk dat het goed doet is bijvoorbeeld de LoyalTea drinkfles. Deze drinkfles is niet alleen vervaardigd uit duurzame materialen, maar met aankoop van de fles steun je ook War Child. Hiermee laat je jouw relaties zien dat je niet alleen geeft om de relatie zelf, maar ook om de maatschappij en het welzijn in de wereld.

Een ander zeer populair eindejaarsgeschenk voor 2021 zijn groene geschenken. En dit bedoelen wij letterlijk. De Growtree is bijvoorbeeld een uniek eindejaarsgeschenk om weg te geven. Dit leuke plantje kunnen de ontvangers zelf planten en laten groeien. Hiermee dragen we allemaal een steentje bij aan de vergroening van ons planeet.

Feestelijke lekkernijenTubes wijngeschenk

Wat is het eindejaar zonder lekkernijen? Bij ons bestaat dat niet. Bovendien sla je met lekkernijen de plank nooit mis. Iedereen kan wel een lekker hapje of drankje gebruiken tijdens de feestdagen. De keuze in lekkernijen als eindejaarsgeschenk is zeer breed. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een bonbondoosje, die je geheel naar wens kunt laten bedrukken. Maar je kunt een zeer exclusief eindejaarsgeschenk kiezen, zoals de wijngeschenken van Tubes. Deze bevatten heerlijke wijnen en perfecte chocoladetruffels. Bovendien kan dit geschenk perfect door de brievenbus en zijn dus perfect voor de thuiswerker.

Persoonlijk advies op maat

Wens je nog meer inspiratie voor het eindejaar? Neem dan een kijkje bij ons complete assortiment eindejaarsgeschenken of neem contact met ons op voor een persoonlijk advies op maat.

folder-open Blog