Dopper personaliseren; dit zijn de mogelijkheden

Dopper personaliseren; dit zijn de mogelijkheden

Wie kent ze niet; de populaire drinkflessen in aansprekende kleuren die men overal ziet opduiken? We hebben het over de Dopper natuurlijk. Op kantoor, in de sportschool, in de trein of in de collegezaal, ze worden overal mee naartoe genomen. Sinds de introductie is de Dopper dan ook één van de populairste relatiegeschenken. Deze klimaatneutraal geproduceerde drinkfles is namelijk een duurzaam verantwoord geschenk waar u menig relatie blij mee maakt. Bovendien is de Dopper uitstekend te personaliseren, wat zorgt voor een optimale zichtbaarheid en naamsbekendheid. In dit artikel vertellen we u wat de mogelijkheden zijn.

Een Dopper bedrukken in uw eigen huisstijlDopper original bedrukken

De Dopper Original is verkrijgbaar in 12 verschillende kleuren. Daarmee is er altijd wel een Dopper die past bij de huisstijl van uw bedrijf of organisatie. Bovendien worden er regelmatige nieuwe kleuren of special editions toegevoegd aan het assortiment. Voor het beste resultaat kunt u de Dopper laten bedrukken met uw logo full colour op het witte gedeelte van de fles. Bijvoorbeeld aan de voorkant, maar het is ook mogelijk om te kiezen voor een rondom bedrukking. Zo creëert u een volledig gepersonaliseerde Dopper drinkfles die perfect aansluit bij de uitstraling van uw bedrijf en daarmee zeer herkenbaar is voor uw doelgroep.

Dopper sportcap bedrukkenEen persoonlijke Dopper met sportcap

Organiseert u een sportdag, een sportief bedrijfsuitje of bent u als sportschool op zoek naar een sportief relatiegeschenk? Dan is een bedrukte Dopper met Sport Cap ideaal. Met de Dopper Sport Cap verandert u de gewone Dopper waterfles met bedrukking in een handomdraai in een echte sportfles. Hiermee geeft u uw relaties een geschenk waar zij op vele manieren plezier van hebben. Zonder Sport Cap kan de Dopper gebruikt worden als normale waterfles inclusief bekertje en mét de flexibele Sport Cap is de fles uitermate geschikt voor gebruik tijdens sportieve activiteiten. Dankzij deze multi-inzetbaarheid wordt het plastic afval verminderd en dat draagt weer bij aan de missie van Dopper.

Dopper Steel bedrukken in kleine oplageDopper steel bedrukken

Ook de Dopper Steel is te bedrukken met uw persoonlijke logo, bedrijfsnaam, slogan of boodschap. Deze Dopper is vaatwasmachinebestendig en heeft een inhoud van maar liefst 800 ml. Wilt u uw relaties verrassen met deze robuuste, stoere Dopper Steel drinkfles, maar heeft u geen grote oplage nodig? Bijvoorbeeld omdat u een training of bijeenkomst organiseert voor een select gezelschap of omdat u tijdens een evenement uw medewerkers een Dopper cadeau wilt doen? Bij ons kunt u uw Dopper Steel laten bedrukken vanaf een oplage van 12 stuks. Zo kunt u ook een toffe gepersonaliseerde drinkfles bestellen voor kleinere gezelschappen. Wel zo duurzaam.

Dopper CarrierEen Dopper met Carrier

Maak uw persoonlijke Dopper geschenk compleet met de Dopper Carrier. Hiermee laat u zien dat u overal aan gedacht heeft. De Dopper wordt immers graag meegenomen naar diverse gelegenheden en locaties. Bijvoorbeeld tijdens een lange wandeling, fietstocht of een dagje uit. De Dopper Carrier is dan de ideale oplossing om de drinkfles aan een tas, jas of bijvoorbeeld een kinderwagen vast te maken. Dit scheelt ruimte in de tas en bovendien is de Dopper op deze manier altijd binnen handbereik om de dorst te lessen. Kortom, met de Dopper Carrier maakt u uw relatiegeschenk helemaal compleet.

Een dopper laten personaliseren met naam of logo? Bestel online!

Wilt u ook een Dopper drinkfles laten personaliseren met uw eigen bedrijfsnaam, logo of bijpassende accessoires en heeft u vragen over de mogelijkheden of het bestelproces? Neemt u dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag bij het personaliseren van dit duurzame en kwalitatief hoogwaardige relatiegeschenk

folder-open Blog