0
maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:30 uur
0478 - 557 300

Een muismat bedrukken: 5 originele ideeën

Muismatten vind je bijna overal: thuis, op kantoor, in winkels met digitale producten, et cetera. Ieder heeft zijn eigen smaak en dus vind je muismatten in allerlei soorten, maten en vormen. Ook bij Van Heijster kun je je eigen muismat laten bedrukken, en om je een beetje op weg te helpen geven we je een aantal inspirerende ideeën.

1        De voetbalclub-muismat

Echt fan van een voetbalclub? Veel mensen laten dit graag weten. Vandaar de voetbalclub-muismat. Zeker als je weet dat jouw klanten een bepaalde voorkeur voor een voetbalclub hebben, dan is dit een leuk relatiegeschenk.

van heijster voetbalclub muismat

2        Glitter and glamour

De muismat kan ook een stijlvol onderdeel van je bureau-accessoires zijn. Waar vroeger een muismat vaak het standaard logo van je computer of besturingssysteem bevatte, is het nu steeds vaker een ‘design piece’ op je bureau. Door de muismat een mooie print te geven die past bij de look en feel van je relaties, wordt het een uiterst aantrekkelijk relatiegeschenk.

Muismatten bedrukken britco Muismatten bedrukken homeyohmy
Bron: Brit.co  Bron: Homeyohmy.com

3        Muismat als reclame

Om ervoor te zorgen dat relaties je merk onthouden, kiezen veel bedrijven ervoor om een muismat met hun eigen logo cadeau te doen. Door de muismat een aantrekkelijk design te geven, is de kans groter dat je relaties geneigd zijn de muismat te gebruiken. En heb je eenmaal dat plekje op iemands bureau verworven? Dan ben je onbewust heel veel in iemands persoonlijke omgeving aanwezig. Sterk voor je merk!

muismatten bedrukken tweakers
Bron: 
Tweakers.net

4        Natuur op kantoor

Wanneer je hele dagen achter je bureau zit, kom je niet veel buiten. Bovendien hebben veel kantoorgebouwen nog steeds een ‘gebrek aan groen’ binnen, terwijl bewezen is dat planten op kantoor goed zijn voor de productiviteit en de werksfeer. Om toch die frisse kleuren van gras en bos naar je bureau te halen, is een groene muismat een uitstekend relatiegeschenk.

Muismat bedrukken heijster amazon muismat bedrukken alibab
Bron: Amazon.co.uk Bron: Alibaba.com

5          Stadse muismat

Zijn jouw relaties niet van die hele groene types, maar juist heel stads? Dan is dit ook een idee voor de muismat. Je kunt bijvoorbeeld een foto kiezen van een metropool met als boodschap ‘ambitie’, maar je zou ook kunnen kiezen voor een mooi beeld van de stad waarin jouw relatie gevestigd is. Of, misschien zelfs nog beter, een prachtig kiekje van de plaats waar jullie eigen bedrijf gevestigd is. Zo legt je relatie via het geschenk nog steeds de link met jou, maar minder direct dan wanneer je jullie bedrijfslogo groot op de muismat laat afdrukken.

muismat bedrukken heijster stads
Bron: Zazzle.nl

Meer weten over het bedrukken van muismatten bij Van Heijster? Neem gerust contact met ons op of vraag gratis en vrijblijvend een sample of drukproef aan.

Terug naar boven