0
maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:30 uur
0478 - 557 300

Een pen als relatiegeschenk, maar dan nét wat specialer

Een pen heeft doorgaans het imago van een standaard geschenk voor uw relaties. Toch is een pen een praktisch en functioneel geschenk, waarmee u op een effectieve en speciale manier uw waardering kunt laten blijken. Maar wat voor mogelijkheden zijn er om een eenvoudige pen als relatiegeschenk nét wat specialer te maken? In dit artikel geven we u enkele tips.

Persoonlijke inscriptieschrijfset rosewood

Door middel van een bedrukking van uw logo kunt u de pen net even een extra tintje van uw bedrijf meegeven. Daarnaast geeft een persoonlijke inscriptie met de initialen of de naam van de ontvanger de pen een unieke twist. Wanneer iemand een pen krijgt waar zijn voorletters in gegraveerd zijn of zelfs zijn hele naam, voelt het geschenk direct veel persoonlijker en maakt het daarmee de blijk van waardering groter. Het relatiegeschenk wordt persoonlijker omdat niet alle klantrelaties die pen krijgen. Bovendien zorgt het zien van uw eigen naam ervoor dat de pen echt aanvoelt als van u.

Milieuvriendelijk: biologisch afbreekbaar materiaal

Momenteel stijgt de vraag naar milieuvriendelijke geschenken gestaag. Steeds meer bedrijven nemen het milieu en duurzaam ondernemen in ogenschouw bij het maken van beslissingen. Zo kunt u kiezen voor een pen van biologisch afbreekbaar materiaal, zoals de Ingeo Eco balpen van het merk Stilolinea. Deze biodegradable pen voelt en schrijft hetzelfde als een normale pen, maar is geheel geproduceerd met natuurlijke grondstoffen. Doordat deze pen bestaat uit natuurlijke vezels zal deze, met uitzondering van de vulling, zichzelf afbreken wanneer de pen onverhoopt in de natuur terechtkomt.

Schrijfset Charles Dickens

schrijfset Charles Dickens

Naast het uitdelen van een grote doos met allemaal dezelfde, bedrukte pennen, kunt u een speciale relatie ook voorzien van een officiële schrijfset van de bekende Engelse schrijver Charles Dickens. Als ontvanger hoeft u niet per se direct te verwachten een bekende literaire grootheid te worden, maar deze pen is in ieder geval een begin. Deze set bestaat uit een vulpotlood en een zwart schrijvende balpen met een lederen penhouder. De tweedelige set is verpakt in een luxe geschenkverpakking, waardoor het ontvangen van het geschenk extra bijzonder aanvoelt. 

Er zijn dus meerder opties om een pen als relatiegeschenk nét wat specialer te maken. Zo kunt u een persoonlijke inscriptie in de pen laten graveren, voor een milieuvriendelijke ecologische balpen kiezen of juist een professionele schrijfset, van bijvoorbeeld Charles Dickens. Wilt u meer weten over een pen als relatiegeschenk? Neem een kijkje in ons assortiment of neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.


 

Terug naar boven