Geschenken voor Dag van de doktersassistente

Geschenken voor Dag van de doktersassistente

Iedere eerste donderdag van maart is het ‘Dag van de Doktersassistente’. Op deze dag wordt er aandacht besteed aan het belang van de doktersassistente. De perfecte dag om alle doktersassistenten in het zonnetje te zetten. 

Wat is er op zo’n dag nou leuker dan uw waardering te laten blijken aan uw medewerkers? Bedrukte relatiegeschenken zijn hiervoor het perfecte middel. U zet de doktersassistenten in het zonnetje en verspreid bovendien uw naam. In veel gevallen is het bovendien mogelijk om een persoonlijke boodschap te laten drukken op een geschenk. Daarmee maakt u een geschenk nog persoonlijker.

injectiespuit pen bedrukken

Het aanbod relatiegeschenken is erg breed, een keuze maken kan dan ook lastig zijn. Daarom geven wij u alvast een aantal tips voor de dag van de doktersassistente. Van originele en grappige geschenken, tot toepasselijke en praktische geschenken. Voor ieder wat wils!

1. Injectiespuit pen

De injectiespuit balpen is natuurlijk een erg toepasselijk geschenk voor een doktersassistente. Wilt u de doktersassistenten in uw organisatie van met een grappig gebaar in het zonnetje zetten? Dan is deze pen een goede keuze. 

2. RItualspakketrituals bedrukken

Een geschenk dat veel vrouwen en zeker ook mannen kunnen waarderen is een Ritualspakket. Een Ritualspakket is een uitermate geschikt cadeau. Met zo’n pakket zult u uw personeel erg blij maken. Er zijn verschillende formaten beschikbaar, dus ook bij een wat lager budget is het weggeven van een Ritualspakket zeker een mogelijkheid. 

stroopwafelblik bedrukken

3. Stroopwafelblik

Een leuk klein maar leuk geschenk is een stroopwafelblik gevuld met stroopwafels. Dit blik kan full colour bedrukt worden met uw eigen opdruk. Laat het blik bedrukken met uw logo of kies een speciale boodschap speciaal voor de dag van de doktersassistente. 

antistress dokter bestellen

4. Anti stress Dokter

Een ander leuk geschenk, die u met een knipoog kunt weggeven aan doktersassistenten, is een anti stress dokter. Dit grappige cadeautje zullen ze zich nog lang herinneren. 

5. Wijnset

wijnset bedrukken

Een product dat het ook altijd goed doet als geschenk is een wijnset. Een wijnset geeft direct een luxe uitstraling. Bovendien kunt u dit product helemaal afmaken door het te laten bedrukken of graveren met uw logo. 

6. Chocolade

Chocolade is een klein geschenk waarmee u de doktersassistente in het zonnetje kunt zetten. De chocolaatjes zijn in vorm van een hartje wat het ook nog eens een erg toepasselijk cadeau maakt. 

chocolade bedrukken

Op zoek naar nog meer inspiratie voor de dag van de doktersassistente? Neem gerust met contact met ons op, wij denken met u mee!