0
maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:30 uur
0478 - 557 300

Geschenken voor een sportieve doelgroep: 6 tips om op te vallen in de sportschool

Meer dan de helft van de Nederlanders sport elke week minstens één keer. Ook de wat oudere doelgroepen zijn nog erg sportief: onder 65-plussers trekt meer dan 40% wekelijks de sportkleren aan. Een mooi gegeven om als organisatie op in te spelen, zeker wanneer u weet dat uw beoogde doelgroep vaak gaat sporten. Er zijn meerdere opties om onder uw sportieve relaties op te vallen. Zo komende de volgende artikelen altijd van pas in de sportschool. Wanneer u een praktisch geschenk geeft komt u dus elke week in beeld tijdens het sporten!

1. Bidonbidons bedrukken voor de sportschool

Sporten maakt dorstig! Tijdens een flinke work-out is het belangrijk om genoeg water te drinken, zodat je niet uitdroogt. Natuurlijk kan uw relatie een plastic flesje meenemen om uit te drinken, maar uit een goede bidon drinkt het net wat fijner. Geen gedoe met het losdraaien van dopjes of te grote flesopeningen waardoor er wordt geknoeid: uit een bidon kan je ook tijdens een hevige fitnesssessie gemakkelijk drinken. Een ideaal geschenk dus voor de sportieve relatie. Een bidon heeft voor u bovendien een aantal voordelen: er is een ruime keuze in maat en grootte, ze zijn vaak in veel verschillende kleuren beschikbaar, ze beschikken over een groot drukvlak én ze gaan heel erg lang mee.

2. Handdoek

Naast een sportschoolabonnement en een bidon of flesjes om uit te drinken is een fijne sporthanddoek essentieel. Van al dat fitnessen gaat een mens zweten: met een handdoek met uw logo erop kun uw relatie zich gelukkig afdrogen. Met een eenvoudige, dikke katoenen handdoek komen de meeste mensen al een heel eind. Daarnaast kunt u ook kiezen voor een microfiber handdoek, geleverd in een handige pouch. Deze neemt minder ruimte in dan een normale handdoek en droogt sneller op. Voor een extra luxe uitstraling kan u ook een handdoek laten borduren: zo komt uw logo er nog beter uit te zien.

3. Cool fit sportshirt

Met een bidon en een handdoek is uw relatie bijna klaar om naar de gym te gaan. Alleen sportkleren ontbreken nog: gelukkig kunt u ook hier uw relaties helpen. Het Cool fit shirts is gemaakt van een mix van polyester en elastaan. Hierdoor ademt het shirt beter en valt het fijner om het lichaam. Het Cool fit shirt is er voor zowel heren als voor dames en is een wat duurder geschenk. Vanwege de hoge kwaliteit weet u echter wel zeker dat het shirt langer meegaat. Ook wordt promotietextiel vaak gebruikt: een (extra) sportshirt zal voor veel mensen een welkome aanvulling zijn en dankbaar gedragen worden.

4. Sporttassporttas bedrukken voor in de sportschool

Al die artikelen moeten natuurlijk ook meegenomen worden: een sporttas is daar perfect voor geschikt. Voor iemand die één keer per week gaat sporten is een eenvoudige, degelijk sporttas wellicht al voldoende. Weet u dat uw relaties veel met sport bezig zijn, dan is het aan te raden voor een wat luxer sporttas te kiezen. Hierin zitten vaak wat meer vakken, bijvoorbeeld voor sportschoenen en bidons, waardoor de tas wat extra’s biedt. Hiermee vergroot u de kans dat de relatie de tas in gebruik neemt. Ook op sporttassen kan uw logo en/of naam groot en opvallend worden bedrukt.

5. Shakebeker

Zijn uw relaties echte fitnessbeesten? Dan gaan ze waarschijnlijk zonder shakebeker de sportschool niet meer in. De shakebeker haalt de klonten uit proteïne/eiwitshakes die worden gedronken om de spieren sneller te laten herstellen. Voor mensen die veel met gewichten bezig zijn is een shakebeker dus een zeer praktisch geschenk en bovendien zeer betaalbaar.

6. Badgehouder

Vaak werken sportscholen met een lidmaatschappasje. Deze wil nog wel eens uit zakken vallen – als je die al in je sportbroek hebt tenminste. Een badgehouder is misschien niet het meest voor de hand liggende geschenk voor in de sportschool, maar is wel een oplossing voor het probleem van rondslingerende pasjes. De badgehouder bevestigt uw relatie gemakkelijk aan de broek.

 

Persoonlijk advies over sportieve relatiegeschenken? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Terug naar boven