0
maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:30 uur
0478 - 557 300

Golfballen bedrukken: laat relaties een balletje met uw logo slaan

Golfballen bedrukken als geschenkDé tip voor uw zakelijke geschenk: golfballen laten bedrukken met uw logo en/of bedrijfsnaam. Sla een hole-in-one met onze golfballen van bekende merken zoals Wilson, Nike en en Pinnacle. Elke keer dat uw relaties de green opzoeken zal u met uw logo en/of naam onder de aandacht komen. Ideaal wanneer ze regelmatig op de golfbaan komen om een balletje te slaan.

Niet zeker welke golfballen met bedrukking het meest geschikt zijn? In ons assortiment vindt u zowel ballen voor de golfer met de subtiele swing (Nike Power Distance Soft) als de golfer met de hogere swingsnelheid (Nike Power Distance Long). Voor de ervaren golfer is de Nike Crush golfbal een goede keuze.  

Op zoek naar andere golfartikelen? Wij hebben ook paraplu’s, handdoeken, petten en andere accessoires zoals golftools die te bedrukken zijn met uw logo, naam en/of boodschap. Laat een blijvende indruk achter met een doosje golfballen bedrukt met uw logo en zorg ervoor dat uw naamsbekendheid niet in de bunker belandt!

Alle golfartikelen »

Terug naar boven