Handig: laptoptassen bedrukken en cadeau doen

Handig: laptoptassen bedrukken en cadeau doen

Met een bedrukte laptoptas geeft u uw relaties een waardevol en zeer bruikbaar relatiegeschenk. Hiermee komen uw zakenrelaties altijd goed voor de dag. Of ze nu onderweg zijn naar kantoor of een klant bezoeken. Bovendien is een laptoptas uitstekend te bedrukken met uw logo of bedrijfsnaam, waardoor u tegelijkertijd extra zichtbaarheid voor uw eigen bedrijf creëert. Twijfel dus niet langer en laat u inspireren door ons uitgebreide assortiment bedrukbare laptoptassen.

Goedkope laptoptassen met bedrukking

laptoptassen bedrukken

Dat een bedrukte laptoptas als relatiegeschenk niet duur hoeft te zijn, bewijst deze collegetas Pro met een vanafprijs van €3,79. Deze stevige en moderne collegetas is niet alleen praktisch voor studenten, maar ook voor professionals die regelmatig onderweg zijn voor hun werk. Met een afmeting van 37 x 7,5 x 39 cm biedt de tas voldoende ruimte voor een laptop en andere spullen, die dankzij de verschillende opbergvakken eenvoudig meegenomen kunnen worden. Vrouwelijke relaties doet u een groot plezier met de trendy draagtas Grey. Deze ruime draagtas met stijlvolle uitstraling bestelt u al vanaf €4,35. Laat de laptoptassen bedrukken met uw bedrijfsnaam of logo en maak op modieuze wijze promotie voor uw bedrijf of organisatie.

Laptoptassen in kleine oplage

Bent u op zoek naar laptoptassen om te bedrukken, maar heeft u geen grote oplage nodig? Kies dan voor één van de tijdloze laptoptassen die u ook in kleine oplage kunt bestellen. Een mooi voorbeeld is de laptoptas Nice die u al kunt laten bedrukken vanaf 6 stuks. Deze moderne en stevige tas is het ideale relatiegeschenk voor studenten, relaties en klanten. Een bedrukbare laptoptas waar jong en oud graag mee gezien wil worden. Geeft u liever een meer conventionele laptoptas cadeau? Dan is de Getbag laptoptas Combat een uitstekende keuze. Ook deze laptoptas kan al in een kleine oplage vanaf 10 stuks bedrukt worden met uw bedrijfsnaam of logo. Deze stevige tas heeft een afneembare schouderband, drie grote ristvakken en een insteekvak.

Laptoptas rugzak met opdruk

Niet iedereen vindt een schouder- of draagtas ideaal. Voor mensen die graag hun handen vrij hebben en op ergonomische wijze hun laptop en toebehoren vervoeren, biedt een laptoptas rugzak met bedrukking uitkomst. Neem bijvoorbeeld deze trendy zwarte laptoprugzak, die ook nog eens zeer goed te bedrukken is. Deze stevige laptoprugzak heeft een casual uitstraling waardoor zowel uw werknemers als uw klanten hem graag zullen gebruiken. Een beter middel ter promotie van uw bedrijf vindt u niet. Voor wie op zoek is naar een laptoptas met opdruk die op meerdere manieren te dragen is, is er de Getbag multifunctionele computertas. Deze tas kan als schoudertas, rugtas of aan het handvat gedragen worden en is daarmee multifunctioneel en zeer praktisch in gebruik. De tas is gemaakt van stevig polyester en voorzien van een groot ritsvak met apart insteekvak voor tablet of laptop. De afsluitbare vakken aan de voor- en achterzijde bieden plaats aan pennen, notitieblokken en bijvoorbeeld een telefoon. 

Laptoptassen met logo bedrukken? Bestel eenvoudig online

Kortom, een laptoptas met logo is een uniek en praktisch relatiegeschenk dat bij vrijwel iedereen in de smaak valt, van student tot CEO. Door de tas te laten bedrukken met uw bedrijfsnaam, logo of een pakkende tekst, vergoot u bovendien de zichtbaarheid van uw bedrijf of organisatie enorm. Daarnaast is de bedrukte documententas ook geschikt om weg te geven aan uw eigen medewerkers. Hierdoor krijgt uw buitendienst een professionele uitstraling en komt ook uw huisstijl goed in beeld. 

Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neemt u dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers hebben het antwoord op al uw vragen en geven u graag advies op maat!

folder-open Blog