Hardloop geschenken: Cadeaus voor hardlopers

Hardlopen is zeker in de zomermaanden een favoriete bezigheid van veel mensen. In 2016 waren er 1,5 miljoen Nederlanders die hard liepen. Daarmee was het een van de populairste sporten in Nederland. Bent u op zoek naar cadeaus voor deze hardloopfanaten? Bijvoorbeeld weggevers tijdens een marathon of geschenken voor de klanten van uw hardloopzaak? Dan hebben wij een aantal tips voor u. Wij presenteren aan u een aantal van onze ‘hard lopers’.

Sport cap dopper

Dopper sport cap

Wij hebben een speciale sport cap voor op een Dopper Original, een van onze top artikelen. Deze dop is ideaal voor tijdens het sporten, waaronder hardlopen. De cap kan gemakkelijk omgeklapt worden waardoor u kunt drinken. Bestel deze cap in combinatie met onze Dopper Original die u kunt laten bedrukken met uw logo of bedrijfsnaam. Of laat de Dopper personaliseren met de namen van uw relaties.

Hardloop stappenteller

Stappenteller

Een stappenteller is een accessoire dat niet mag ontbreken als hardloper. Deze hippe stappenteller heeft een mooi design en het is dus zeker geen straf om mee rond te lopen. Geef deze stappenteller weg tijdens een hardloop event of in een sportschool om uw klanten aan te moedigen. Bedrukt met logo is dit ook nog eens een goede promotie van uw bedrijf. Is deze stappenteller niet precies wat u zoekt? Kijk dan eens bij de rest van onze stappentellers.

Oordopjes sport

Oordopjes sport

Tijdens het hardlopen wordt er graag naar muziek geluisterd. Wij hebben speciale oordopjes voor tijdens het sporten. Ideaal voor uw hardlopende relaties. Verblijd uw relaties met deze speciale oordopjes. Bovendien kunt u het geschenkdoosje naar wens laten bedrukken. Kies voor uw logo of een pakkende reclameboodschap. Van dit hardloop geschenk zullen uw relaties erg blij worden en uw dankbaar zijn. De oordopjes hebben een hoog draagcomfort en zijn erg comfortabel tijdens het hardlopen.

Mobiele telefoonhoesMobiele telefoonhoes

Ideaal voor tijdens het hardlopen een mobiele telefoonhoes met reflecterende rand en klittenbandsluiting. In plaats van uw telefoon kunt u ook uw MP3speler er in kwijt. Bovendien kan het hoesje ook bedrukt worden met uw logo of bedrijfsnaam. Geef deze telefoonhoes weg en uw relaties of klanten lopen rond met uw naam op hun arm.

Cadeaus voor hardlopers online bestellen

Naast bovenstaande cadeaus hebben wij nog veel meer sportartikelen zoals bedrukte bidons. Perfect als u uw relaties een sportief geschenk wilt geven.

Bestel uw hardloop geschenken gemakkelijk online via onze webshop. In een aantal stappen kunt u bij ons uw bestelling plaatsen. Heeft u voor een bedrukt artikel gekozen? Dan ontvangt u vooraf altijd een digitale drukproef ter goedkeuring. Zo weet u hoe uw bedrukking eruit komt te zien. Wilt u graag het product al even in handen hebben voordat u bestelt? Dan heeft u de mogelijkheid om een sample aan te vragen. Mocht u vragen hebben over een van onze producten, neem dan contact met ons op.