Kerst komt sneller dan je denkt! 5x de leukste kerstpakketten van 2021

kerstpakketten_-_vhe_blog_oud.png

Terwijl we nog genieten van onze laatste zomermaanden, zitten we toch al een klein beetje met ons hoofd bij de gezellige kerstdagen. En daar hebben wij een leuke aanvulling op. Onze kerstpakketten zijn namelijk weer beschikbaar. Met meer dan 100 nieuwe kerstpakketten is de keuze reuze, maar wij zullen speciaal voor jou de vijf leukste kerstpakketten van 2021 op een rijtje zetten.

Kerstpakket Tyra

Met het brede aanbod kerstpakketten kunnen wij voor ieder doelgroep een passend aanbod doen. Het kerstpakket Tyra is speciaal ontwikkeld voor de kleine ondernemers. De compacte geschenkdoor is gevuld met feestelijke lekkernijen en cadeaus. Zo maak je met een klein gebaar en budget een grote en feestelijke impact.

Het kerstpakket Tyra is één van onze favorieten, omdat het een stijlvol zwart met goud karakter heeft en gevuld is met lekkernijen die bij iedereen in de smaak vallen.

Bekijk alle budgetvriendelijke kerstpakketten onder de € 15 >>

Kerstpakket Skoll

Een andere vrij compacte en budgetvriendelijke kerstpakket, is het kerstpakket Skoll. Het voordeel van dit pakket is dat alle lekkernijen verpakt zitten in een brievenbusdoos. Hiermee kan je als organisatie dus ook je thuiswerkende medewerkers verrassen met een kerstpakket voor de feestdagen.

Het kerstpakket Skoll is een favoriet voor 2021, omdat het inspeelt op de actualiteit waarbij veel werkende thuiswerken en het een compleet borrelpakket bevat. Daar houden wij hier in Limburg wel van.

Bekijk alle brievenbuskerstpakketten >>

Kerstpakket Madison

Een ander zeer trendy kerstpakket is het kerstpakket Madison. Dit kerstpakket is letterlijk en figuurlijk groen. Het kerstpakket is een feestelijk weggever voor je relaties en tegelijkertijd een bewuste keuze. Bovendien worden bij deze en de andere kerstpakketten de CO2 uitstoot van het vervoer van de pakketten 100% gecompenseerd.

Het kerstpakket Madison is onze favoriet, omdat deze gevuld is met eco verantwoorde lekkernijen zoals Tony Chocolony en het een duurzaam karakter heeft.

Bekijk alle duurzame kerstpakketten >>

Kerstpakket Emilia

Wat is nou kerst zonder drank? Daarom staat ook het kerstpakket Emilia in dit lijstje. Dit kerstpakket heeft een authentiek karakter en is gevuld met heerlijke lekkernijen voor bij de borrel. Hiermee maak je als organisatie ieder kerstfeest compleet. Uiteraard hebben wij ook alcoholvrije kerstpakketten voor de relaties die geen alcohol willen schenken.

Het kerstpakket Emilia is één van onze favorieten door uiteraard de bourgondische uitstraling, maar ook door de diverse lekkernijen.

Bekijk alle borrelkerstpakketten >>

Kerstpakket Vera

Het kerstpakket is vanuit traditie een voedselpakket. Dat maakt dit kerstpakket een zeer origineel pakket op weg te geven aan het eind van het jaar. Dit kerstpakket is gevuld met diverse lekkernijen van topmerken, zoals Coca Cola, Lays en Rittersport.

Het kerstpakket is een favoriet voor 2021 door zijn moderne karakter en uiteraard de diversiteit in producten. Dit pakket bevat werkelijk voor ieder wat wils.

Bekijk alle voedselkerstpakketten met topmerken >>

Wij vinden een kerstpakket dat bij jou past

Benieuwd naar alle 135 kerstpakketten? Neem een kijkje bij het complete aanbod kerstpakketten. Wij helpen je graag de juiste keuze te maken. Je kunt altijd contact met ons opnemen voor een persoonlijk advies op maat.

folder-open Blog